gittigidiyor

Fazla Sevilmeyen Yeni 3310 Yerine “Keşke Bu Çıksaydı” Diyeceğiniz 3310 Pro Konsepti!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
nokia-3310-pro-konsept-1488814356.jpg
Mobil Dünya Kongresi’nde merakla beklenen ve birçok kişi için hayal kırıklığı olan yeni 3310’a bir açıdan tepki olarak doğan 3310 Pro konsepti fazlasıyla hoşunuza gidecektir.
Yılın en merakla beklenen telefonlarının başında gelen yeni 3310, Mobil Dünya Kongresi’nde yapılan lansman ile ortaya çıkmış, ancak genel olarak sevilmemişti. Hem eski modelden farklı hem de teknik özellikler bakımından günümüzün çok gerisinde kalan yeni 3310 yerine birçok kişinin “Keşke bu çıksaydı, kesin alırdım” diyebilecekleri 3310 Pro adlı bir konsept videosu yayınlandı.
ConceptsiPhone adlı YouTube kanalı tarafından tasarlanan 3310 Pro, tasarımsal olarak yenilikçi bir yapıda görülüyor. Teknik özellik detayı verilmese de çerçevesiz bir ekran, kırmızı, mavi, pembe ve mor renk seçenekleri ile tasarlanan Nokia 3310 Pro, klasik 3310’dan tamamen farklı olmasına rağmen şahsen yeni 3310’a göre çok daha fazla hoşuma gittiğini belirtmeliyim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst