gittigidiyor

FB Yandex İndir! Mobil Cihazlar için Fenerbahçe Yandex Hemen Yükle

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
FB Yandex İndir! Mobil Cihazlar için Fenerbahçe Yandex Hemen Yükle

Fenerbahçe taraftarları için özel olarak tasarlanan arama sayfası ve FB-Yandex.Browser internet tarayıcısı, taraftarların masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarından Fenerbahçe ile ilgili güncel bilgilere en kısa yoldan ulaşmasını sağlıyor.


fb-yandex-tarayici-indir-fenerbahce-yandex-browser-yukle.jpg
Fenerbahçe Yandex İndir

FB-Yandex.Browser ve Yandeks.Browser için sayfamızın devamında verdiğimiz linklere tıklayarak indirme işlemini yapabilir takımınıza kazandırabilirsiniz.
2012 yılından bu yana Türkiye’nin üç büyük futbol kulübünün internet ortağı ve resmi arama motoru olan Yandex, işbirliklerinin devamı odağında sözleşme yenileme döneminde Fenerbahçe ile masaya oturdu. Gerçekleştirilen görüşmeler kapsamında Yandex ve Fenerbahçe Spor Kulübü arasındaki süregelen iş birliği yeni bir boyuta taşındı. Yeni dönemde performans tabanlı bir modelde uzlaşan taraflar, Yandex’in FenerbahçeFutbol Kulübü’nün forma sponsoru olarak göğüs reklamında yer alması noktasında da anlaşmaya vardılar.
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından ön duyurusu yapılan sponsorluk anlaşmasının detayları, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ’ın ev sahipliğinde, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilen imza töreniyle birlikte açıklandı.
Taraftarlar yaptıkları aramalar oranında Fenerbahçe’ye kaynak sağlayacak
Fenerbahçe Yandex Yükleme Adresleri:
Android Cep Telefonları için FB Yandex
iPhone için FB Yandex indir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst