gittigidiyor

Felipe Melo'nun yeni takımı belli oluyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
4061f8451c244665aafbff63ea30718a.jpg



Palmeiras ile sözleşmesi sona eren deneyimli futbolcu kulübünden ayrıldı. Brezilya'da birçok talibi bulunan Felipe Melo için zaman zaman Galatasaray iddiaları da geçiyordu ancak oyuncunun kariyerine ülkesinde devam etmesi bekleniyor.

Felipe Melo'dan 1 yıllık imza​

A Bola'nın Brezilya basınına dayandırdığı habere göre Felipe Melo, bir başka Brezilya ekibi Fluminense ile anlaşmak üzere.

Internacional ile birlikte Felipe Melo'yu kadrosuna katmak isteyen iki kulüpten biri olan Fluminense'nin transferi bitirmesi bekleniyor. Internacional oyuncuya 2 yıllık sözleşme teklif etse de Fluminense'nin finansal olarak teklifinin daha iyi olması nedeniyle oyuncu bu hamleye sıcak bakıyor.

Anlaşmanın tamamlanması durumunda Felipe Melo'nun Fluminense ile 1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst