gittigidiyor

Fenerbahçe, Austria Wien karşısında avantajı kaptı: 2-0

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
UEFA Avrupa Ligi’nde Austria Wien ile Fenerbahçe play-off turunun ilk maçında karşı karşıya geldi. Generali Arena’da oynanan mücadeleyi temsilcimiz 2-0 kazanarak gruplara kalma yolunda büyük avantaj elde etti. İki takım 25 Ağustos Perşembe günü İstanbul’da karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe 3-4-3 taktiğiyle çıktığı maçta baştan sona kadar rakibine üstünlüğünü kabul ettirdi. Topa sahip olan sarı-lacivertliler, 8. dakikada Joshua King’in attığı golün avantajını kullandı. Kalite olarak rakibinden üstün olan Jorge Jesus’un öğrencileri, rakibine şans tanımadı. 89. dakikada son sözü Serdar Dursun söyledi. Skoru 2-0 yapan Fenerbahçe tur için büyük avantaj elde etmeyi başardı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst