gittigidiyor

Fenerbahçe, Dinamo Kiev’i 90+2’de yıktı: 2-1

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Dinamo Kiev’i ağırlayan Fenerbahçe, ilk yarıda öne geçtiği maçın ikinci yarısında beraberlik golüyle şoku yaşadı. Ancak oyuna sonradan giren ve ilk kez Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkan Michy Batshuayi 90+2’de attığı golle sarı lacivertlileri 2-1’lik galibiyete taşıdı.

Karşılaşmanın 35. dakikasında Gustavo Henrique’nin kafa golüyle 1-0’ı yakalayan Fenerbahçe, soyunma odasına bu skorla önde girdi. İkinci yarıda etkisini kaybeden Fenerbahçe, 63. dakikada kalesine isabet eden ilk şutta golü yedi. Viktor Tsygankov’un golüyle 1-1’lik beraberliği yakalayan Dinamo Kiev, kalan dakikalarda zaman geçirmek için her türlü çabayı sarf etti. Buna rağmen, oyuna sonradan giren Michy Batshuayi’nin 90+2’deki golü Fenerbahçe’ye hayat verdi ve sarı lacivertliler 2-1’lik skorla galip geldi.

Fenerbahçe’nin grubundaki diğer maçta Rennes deplasmanda Larnaca’yı 2-1 mağlup etti. Fenerbahçe, gruptaki ikinci maçında deplasmanda Rennes ile karşılaşacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst