gittigidiyor

Fenerbahçe-Konyaspor maçının hakemi değişti

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,986
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
Son dakika haberleri... Süper Lig'in 8. hafta maçında Fenerbahçe ile Konyaspor'un karşılaşacağı maçın hakemi değişti. Daha önce Halis Özkahya'nın hakemlik yapacağı Fenerbahçe-Konyaspor maçının yeni hakemi kim oldu? Fenerbahçe-Konyaspor maçında hakem kim? İşte detaylar...

1144859.jpg
Süper Lig'in 8. hafta maçında Fenerbahçe ile Konyaspor karşı karşıya gelecek.


Sarı-lacivertlilerin sahasında Konyaspor ile oynayacağı maçı Halis Özkahya yerine Ali Şansalan yönetecek.


[h=2]Neden hakem değişti?[/h]Halis Özkahya'nın koronavirüs testi pozitif çıktığı için Fenerbahçe-Konyaspor maçının yönetemeyeceği açıklanmıştı.


TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:
Bir Üst Klasman hakemimizin 04.11.2020 Çarşamba günü yapılan rutin Covid-19 PCR test sonucu pozitif çıkmıştır.

Hakemimizin herhangi bir semptom göstermemesine rağmen talimatlar gereği tedbir amaçlı karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. 14 gün boyunca izolasyon süreci devam edecek olan hakemimizin yapılacak tüm tetkik ve testleri yakından takip edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

TFF Sağlık Kurulu


ajansspor.com
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst