gittigidiyor

Fenerbahçe rekor kırdı !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamayla forma satışlarının 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle 260 bin 453 adete ulaştığını ve bununla birlikte rekorun da kırıldığını duyurdu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle:

" 'En Büyük Sponsorumuz Taraftarımız' sloganıyla yola çıktığımız 2014/2015 sezonunda, futbol takımımızın forma satışlarında 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle toplamda 260 bin 453 adete ulaşılmıştır.

“Çubuklu”ya hak ettiği ilgiyi göstererek yeni sezon forma satışlarında bir rekor sayıya ulaşmamızı sağlayan Büyük Fenerbahçe taraftarlarına teşekkürlerimizi sunar, şampiyonlukla noktalayacağımıza inandığımız 2014-2015 sezonu sonunda yeni bir rekora emin adımlarla ilerlemekten ötürü duyduğumuz memnuniyeti tüm taraftarımız ve kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Teşekkürlerimizle"
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst