gittigidiyor

Fenerbahçe'de Emenike şoku

tomas57

Aktif Üye
Torku Konyaspor maçının 80.dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Emenike'nin sağ arka adalesinde kısmi yırtık tespit edildi.

Konyaspor mücadelesinin 80.dakikasında yaşadığı sakatlıklaoyuna devam edemeyip yerini Mehmet Topuz'a bırakan Emenike'den Fenerbahçe'ye kötü haber geldi.
Yapılan ilk kontroller sonucunda sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen Nijeryalı golcünün, MR sonuçlarının ardından son durumu belli olacak. Emenike'nin arka adalesinde yırtık tespit edilmesi ihtimalinde Eskişehir deplasmanını kaçıracağı tahmin ediliyor.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
anlayamadım çekinme derken ?
ben beğenmiyorum onun yerine kardozo gelseydi daha iyi olurdu
Pierre webo bile ondan iyi oynuyor

tomas57

Aktif Üye
başka takımlı sandım seni o yüzden yazdım. şuanki kadro yapısına cardozo uygun degil. emenike iyi tercih. daha yarım sezondur oynuyor. son dakka da kazandırdığı kritik gollerde var.. daha nasıl faydalı olacak?? akşam her pozizyonun içindeydi , adamı bi ayakta bırakmadılarki. top ayağına gelince 3 kişi birden saldırıyor.

ozibo

Aktif Üye
başka takımlı sandım seni o yüzden yazdım. şuanki kadro yapısına cardozo uygun degil. emenike iyi tercih. daha yarım sezondur oynuyor. son dakka da kazandırdığı kritik gollerde var.. daha nasıl faydalı olacak?? akşam her pozizyonun içindeydi , adamı bi ayakta bırakmadılarki. top ayağına gelince 3 kişi birden saldırıyor.

o zaman rakip futbolculara söyliyelim top emenike ye gelince bıraksınlar rahat rahat topunu oynasın emenike.

tomas57

Aktif Üye
bir adamın güçlülüğünü fizik gücünü, dayanıklılığını burdan anlarız.. 2 kişi zaptedemiyo adamı!!! senin takımında böle adamlar olmadığından sallarsın böyle.. doğaldır.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.