gittigidiyor

Fenerbahçe'de Pelkas sıkıntısı

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,987
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
[h=2]Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Pelkas, kendisini 10 numarada oynatmayan hocası Erol Bulut'u Emre Belözoğlu'na şikayet etti.[/h]
7_son-dakika-spor-haberi-fenerbahcede-pelkas-sikintisi_16078984409.jpg


Fb haberi | Erol Bulut sezon başında 10 numara istedi. Bakasetas’ın adını verdi. Emre Belözoğlu ise, Pelkas’ı tercih etti... ancak Yunan oyuncu Bulut’ta hayal kırıklığı uğrattı. 10 numaranın yapması gerekenlerin hiçbirisini sahaya koyamadı. Son konuşmasında da Pelkas’a da “Benim 10 numaram değilsin. Kanat forveti olacaksın” dedi.
Pelkas’a topla az oynamasını söyledi. Rakip defansı zora sokacak koşulardan daha fazla yapmasını istedi. Topu ayağına istememesini söyledi. Koşular yapıp topu öyle almasını anlattı.
Ancak Pelkas, Malatyaspor maçında da hayal kırıklığı yarattı. Bulut tarafından 70’nci dakikada oyundan alındı. Yunan oyuncu oyunda kaldığı sürede 1’i isabetli 4 şut attı. 3 kez adam geçti. Kanatta oynamasına rağmen hiç orta yapmadı. Oyundan çıkarken de Bulut’la arasında buz gibi bir hava esti. Adeta yüzüne bile bakmadı.
Bulut’un kendisini kanat forveti oynatmak istemesinden rahatsız olan Pelkas’ın, Emre Belözoğlu ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Kendisinin 10 numara olduğunu, kanat forveti olarak Fenerbahçe’ye bir faydasının olamayacağını anlattı. Ancak Emre Belözoğlu kendisine, “Patron Erol Hoca. Ona kendinin 10 numara olduğunu kanıtla” dediği bildirildi.
Kaynak: Fotospor
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst