gittigidiyor

Fenerbahçe'den 3. transfer, 4.5 milyon euro-Acun durmuyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de transfer çalışmaları hız kazandı. Fenerbahçe'den Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'i kadrosuna katan Championship ekibinin, sarı-lacivertlilerden bir transferi daha bitirmeye hazırlandığı öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın transfer etmek istediği futbolcu için Fenerbahçe'nin beklentisinin 4 milyon 500 bin euro olduğu aktarıldı.​


ALLAHYAR VE OZAN HULL CİTY'DE

Fenerbahçe'de takımda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan, Hull City'e transfer oldu. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi iki transfer için Fenerbahçe'ye toplam 7 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Hull City, Allahyar Sayyadmanesh'le 2026'ya kadar sözleşme imzaladı. Ozan Tufan'la yapılan anlaşmanın 3 yıllık olduğu belirtildi.


Fenerbahçe ile Hull City arasındaki yakın temas devam ederken flaş bir iddia ortaya atıldı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Dimitris Pelkas'ı transfer etmek için harekete geçti.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Hull City ile Dimitris Pelkas arasında transfer görüşmelerinin başladığı öğrenildi. 28 yaşındaki oyuncunun forma şansı bulamaması nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Dimitris Pelkas ile Hull City arasındaki transfer görüşmelerinin olumlu ilerlediği ve önümüzdeki hafta netlik kazanabileceği ifade edildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst