gittigidiyor

Fenerbahçe'den yılın bombası! KAP'a bildirildi!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
13 Ağustos 2015 Perşembe

Fenerbahçe, Ozan Tufan ile görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi.

VLEynn.jpg


Üç büyüklerin transferi için birbiriyle yarıştığı Ozan Tufan'da gülen taraf Fenerbahçe oldu.

Sarı-Lacivertliler, bu sezon yaptığı yüksek ücretli sansasyonel transferlerine bir yenisini daha eklemek üzere...

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve son olarak Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan Bursaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ın transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Bursaspor'da açıkladı!

Bu gelişmenin ardından, Bursaspor cephesinden de resmi bir açıklama geldi. Yeşil-Beyazlı ekip, 20 yaşındaki Ozan Tufan'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Bonservisi 7 milyon Euro!

Yaz transfer döneminin son günlerinde en çok konuşulan isim olan Ozan Tufan için, henüz resmi olarak bir rakam verilmezken, Sarı-Lacivertlilerin, Bursaspor'a 7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Ozan Tufan'da, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Ozan Tufan için Bursaspor ile 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşan Fenerbahçe, bugün ise futbolcunun menajeri ile her konuda anlaşmaya vardı. Sarı-Lacivertli kulübün görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Ozan Tufan'ın temsilcisi ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Yıllık 1,5 Milyon Euro + Maç başı 10 bin Euro kazanacak

Ozan ile yapılan anlaşmada milli oyuncunun yıllık 1.5 milyon euro civarına bir para kazanacağı ve oynadığı maç başına ekstradan 10 bin euro alacağı öğrenildi. Bursaspor'a ise 7 milyon euro'nun yanı sıra genç yeteneklerden İbrahim Serdar Aydın da verilecek.

Sırada Volkan Şen var

Öte yandan Fernandao ve Şener'in ardından Ozan ile de anlaşan Fenerbahçe, bir başka Bursasporlu Volkan Şen'i de kadrosuna katmak üzere. Bursaspor'un kadro dışı bıraktığı Volkan için Kulübü'ne 2.5 milyon euro önerildi. Önümüzdeki günlerde bu transferin de sona ermesi bekleniyor.

Antrenmandan sonra öğrendi

Uzun süren görüşmeler sonucu transfer Fenerbahçe adına olumlu sonuçlanırken, transferin kahramanı Ozan Tufan, Sarı-Lacivertlilere transfer olduğunu antrenman sonrasında öğrendi. Haberi almasının ardından takım arkadaşları ve tesislerdeki çalışanlarla vedalaşan Ozan Tufan, soluğu ailesinin yanında aldı.

Milli futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek, kendisini 4 yıllığına Fenerbahçeli yapacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst