gittigidiyor

Fenerbahçe'ye Erkan Zengin nispeti

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
17 Ocak 2015


Trabzonspor’un inadı inat... Erkan Zengin’in bonservisini Eskişehir’den alan Bordo-Mavililer, İsveç’te bulunan tecrübeli yıldızı özel uçakla Trabzon’a getirip imza attırmanın planını yapıyor.
oYXWAk.jpg


Trabzonspor’da yılan hikayesine dönen Erkan Zengin transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Eskişehirspor Kulübü’yle 2 milyon 250 bin Euro karşılığında anlaşma sağlayan ve bonservis konusunu çözen Bordo-Mavili yönetim, İsveç’te bulunan Erkan’ı Trabzon’a özel uçakla getirip sükse yapmayı planlıyor.

AYTAÇ DA SIRADA

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Erkan Zengin’le görüşeceği, İsveç’te bulunan CEO Burak Gürdal’ın tecrübeli oyuncuyu birkaç gün içinde özel uçakla Trabzon’a getireceği ve görkemli bir imza töreni düzenleneceği belirtildi. Başkan Hacıosmanoğlu, dün Best FM’e yaptığı açıklamada da “Erkan Zengin gelmek istemese zaten bu transfer için uğraşmayız. Bizim çok önceden istediğimiz bir oyuncuydu” ifadelerini kullandı. Trabzonspor Başkanı, Eskişehirspor’dan Aytaç Kara’yı da renklerine katacaklarını sözlerine ekledi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst