gittigidiyor

Fener’de Pato Bombası!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
10 Temmuz 2014 Perşembe

Brezilya basını Fenerbahçe’nin, yıldız forvet için Corinthians’a Baroni + 5 milyon Euro önerdiğini yazdı.

AZZNX7.jpg

Diego Ribas’ı renklerine bağlayarak transfer sezonuna müthiş giren Fenerbahçe, gövde gösterisini sürdüreceğe benziyor. İtalyanlar’ın uzun zamandır gündemde tuttuğu Pato transferiyle ilgili olarak Brezilya basınında flaş iddialar yer almaya başladı. Fenerbahçe’nin, Corinthians’ta forma giyen Pato ile ilgilendiğini aktaran gazeteler, masadaki formülün iki ekip için de çok cazip olduğunu ileri sürdü.

Tarafların, bir süredir gizlice yürüttükleri görüşmelerde çok önemli bir noktaya geldiği konuşuluyor. Avrupa’ya dönmeye sıcak bakan Pato için Fener’in önerdiği oyuncu Cristian Baroni. Ersun Yanal’ın gözden çıkardığı Brezilyalı’nın kariyerine ülkesinde devam etmek istemesi işleri kolaylaştırıyor. Sarı- Lacivertliler’in Baroni’nin bonservisiyle birlikte 5 milyon Euro’luk bir miktar önerdiği iddia ediliyor. Milan’daki müthiş macerasının ardından tekrar Avrupa’da boy göstermek isteyen Pato için Fenerbahçe’nin doğru adreslerden biri olduğu da haberlerde yer alıyor.

Alex-Zico faktörü

Fenerbahçe’nin Diego Ribas’ı transfer etmesi de Pato’nun tercihini etkileyecek faktörlerden. Alex de Souza ve Zico gibi vatandaşlarının yakın dönemde Fenerbahçe’yle büyük başarılara ulaşmış olması ise Pato’yu adım adım İstanbul’a yaklaştıracak gibi...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst