gittigidiyor

Fernandes'e ağır fatura!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
66
Konum
kocaeli
fft104mm2893275.jpg

Beşiktaş’ta bu sezon özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu performansla tartışılan ve gece hayatı nedeniyle sık sık eleştirilen Manuel Fernandes’e, yönetimden büyük şok geldi. Son olarak kulüpten izinsiz olarak ülkesine gitmesi ve takım çalışmalarına katılmaması sebebiyle 200 bin Euro’luk (592 bin TL) cezaya çarptırılan Portekizli futbolcuya, Gökhan Töre’nin vurulmasıyla sona eren olaylı gece eğlencesinin faturası da kesildi. Aralarında Hugo Almeida, Ramon Motta, Dany Nounkeu, Kerim Frei ve Veli Kavlak’ın da bulunduğu Bedroom adlı gece kulübünde Gökhan Töre’yle birlikte yer alan Manuel Fernandes’e, Beşiktaş yönetiminden, ‘arkadaşlarını ayarttığı’ gerekçesiyle 150 bin Euro’luk (444 bin TL) ceza verildiği bildirildi.

UEFA tehdidinde bulundu!

Gece kulübünde yaşanan silahlı saldırı sırasında mekanda yer alan diğer isimlere de 100’er bin Euro’luk (296 bin TL) fatura çıkartıldığı öğrenilirken, Manuel Fernandes’in bu cezaya itiraz ettiği bildirildi. Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan 28 yaşındaki futbolcunun, bu cezanın ardından UEFA’ya başvurma tehdidinde bulunduğu öğrenildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst