gittigidiyor

Fernandes'e yine kesik!

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
Beşiktaş-Fernandes'e yine kesik!
Siyah-Beyazlılar’daki geleceği tartışmalı durumda olan Manuel Fernandes, takımının dün Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ağırladığı Bursaspor mücadelesinde kendisine yine ilk 11’de yer bulamadı. 20. hafta karşılaşmasında Gaziantepspor’a karşı oyuna 87. dakikada dahil olan Fernandes, Kasımpaşa’yla oynanan tekrar maçını da kulübede geçirmesinin ardından Siyah-Beyazlılar’ın dün oynadığı Bursaspor mücadelesinde de oyuna 74. dakikada girdi. Takımın başarılı golcüsü Hugo Almeida’nın yerine karşılaşmaya dahil olan Fernandes, son 16 dakikalık bölümde takımının ileri uçtaki gol umudu oldu. Ancak girdiği pozisyonlarda yetersiz kaldığı gözlenen Fernandes, karşılaşmanın 90+3’üncü dakikasında kaleciyle karşı karşıya kaldığı müsait pozisyonu değerlendiremeyince taraftardan tepki gördü.

Forma şansı azaldı

Beşiktaş’ta Atiba Hutchinson ve Veli Kavlak’ın göstermiş olduğu başarılı performansların ardından kendisine kadroda yer bulmakta zorlanan Manuel Fernandes, ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Jermaine Jones’un transferiyle daha geri planda kaldı. ABD’li futbolcunun sakatlık geçirmesinin ardından sınırlı sürede de olsa formasına kavuşan Fernandes’in, sezon sonuna kadar rotasyonda kullanılması ve sezon sonu da sona eren sözleşmesinin uzatılmaması planlanıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst