gittigidiyor

FIBA'dan A Milli Basketbol Takımımızın itirazına ret

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Belliydi zaten kabul edilmeyeceği..Yanlız bırakılmış bir takım sen Dışişleri nezdinde yüklen bakalım,Gürcistan gibi bir takıma işte böyle hem maçta hem de kuliste kaybedersin...Yazık oldu çocuklara Gürcistan Koçu bile olmamalıydı bu çirkinlik diyor.....


A Milli Erkek Basketbol Takımımız, EuroBasket 2022'deki üçüncü grup maçında ev sahibi Gürcistan'a iki uzatma sonucunda 88-83 mağlup olmuştu. Maç içinde Furkan Korkmaz ve Duda Sanadze arasında yaşanan tartışma sırasında oyun dursa da maç saati 22 saniye durdurulmamış ve Türkiye Basketbol Federasyonu, konuya ilişkin itirazda bulunmuştu. FIBA, söz konusu itiraza ilişkin resmi bir açıklama yaptı.

22 saniye sürenin devam ettiği zaman işleyişi hatası olarak FIBA tarafından kabul edilmiş olsa da maçın sonucuna etki edecek nitelikle olmadığı belirtilerek itiraz reddedildi. FIBA Europe, zaman işleyişi hatası olmasaydı maçta farklı bir sonucun çıkabileceği kanısına varılmadığını açıkladı.

Saldırıya ilişkin soruşturma sürüyor

FIBA, soyunma odası koridorlarında Gürcistan oyuncularının Furkan Korkmaz ve kondisyoner Eren Hangün'e yönelik yapılan saldırıya ilişkin soruşturmanın da devam ettiğini aktardı. İki federasyondan da alınan bilgiler ışığında sürecin ilerlediği aktarıldı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst