gittigidiyor

FİFA 17 Hakkında önemli detaylar

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]FIFA 17’nin kapalı betası, yeni nesil konsollara özel olarak geliyor![/h][h=2]PC platformu için hüsran vakti.
[/h][FONT=&quot]Yılın çoğunu, listelerin ilk sırasında geçiren FIFA serisi, bu yıl da gümbür gümbür geliyor. [FONT=&quot]27 Eylül 2o16 tarihinde çıkışını yapacak FIFA 17 için, kapalı bir beta testi yapılacağı uzun süredir biliniyordu.Bugün ise, oyunculara sonunda beta davetiyeleri gönderilmeye başlandı ve beta konusunda ilk bilgiler verildi.[FONT=&quot] 18 Ağustos 2016 tarihinde başlayacak süreç, 10 gün sürecek yani 28 Ağustos 2016’da son bulacak ve maalesef beklediğimiz gibi, bu beta testi yeni nesil konsollara özel olacak.[/FONT][/FONT]
fifa-17-closed-beta.jpg

[FONT=&quot]Betada Pro Kulüpler, Kariyer ve FUT (Fifa Ultimate Team) modlarını deneme şansımız olacak ve uzun bir süre yeni oyunun tadını çıkarabileceğiz. Bu linkten beta testine uygun olup olmadığınızı kontrol edebilir ve dahası, beta için başvurabilirsiniz. [FONT=&quot]Betadan önce size gelecek onay bildirimiyle, beta açıldığında oyunu indirmeye başlayabilir ve direkt oynamaya başlayabilirsiniz.[/FONT] Şimdilik seçilen kişilerin neye göre seçildiği gizemini korurken, bir çoğunun açıklamasına bakıldığında, [FONT=&quot]uzun süre DIV1’de kalan şampiyon olanların tercih edildiği belli oluyor[/FONT].[/FONT]
[FONT=&quot]Açıkçası oyunda aktif olan ve sık sık oynayan kullanıcıların tercih edilmesinin daha adaletli olduğunu düşünüyorum ben. Beta sonunda sunulacak değerlendirme anketine, eski oyunda vakit geçirmiş ve seriye aşina kişilerin verdiği cevapların oyuncuların isteklerini daha iyi yansıtacağını umuyorum. [FONT=&quot]Sadece böyle insanların seçilmesine karşı olsak da büyük çoğunluğun bu kesimden seçilmesi çok da yanlış bir durum olarak yorumlanmamalı.[/FONT][/FONT]
Frostbite motorunun gücünü arkasına alacak FIFA 17, tümüyle kişiselleştirilebilen bir oyun olarak hayranlarını mutlu etmenin peşinde. Barcelona’nın PES ile anlaşmasına, Juventus’tan sonra Bayern München ile anlaşarak karşılık veren seri bu seneye yine bir adım önde giriyor. [FONT=&quot]Yeni atak teknikleri, serbest vuruş düzenlemeleri ve hikayeli oyuncu kariyeri ile bizi kendine aşık etmeye gelen serinin yeni oyunu, bakalım bizlere beklediğimizi verebilecek mi?[/FONT]
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]FIFA 17’nin PC sistem gereksinimleri belli oldu![/h][h=2]EA Games beklenen açıklamayı sonunda yaptı.
[/h][FONT=&quot][FONT=&quot]EA Games ve EA Sports yaptıkları yepyeni bir açıklama ile birlikte, kapalı beta davetiyelerindenhemen sonra, [FONT=&quot]FIFA 17’nin PC sistem gereksinimlerini yayımladı[/FONT]. 27 Eylül 2016 tarihinde Frostbite gücü ile [FONT=&quot]PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PC ve mobil platformlara çıkışını gerçekleştirecek olan FIFA 17’nin[/FONT] biraz önce yayımlanan sistem gereksinimlerine, [FONT=&quot]sizler de hemen aşağıdan göz atabilirsiniz[/FONT]![/FONT]
fifa-17-release-date-uk-price-features-preorder_thumb800.jpg

[h=2][FONT=&quot]Minimum Sistem Gereksinimleri[/FONT][/h]
  • [FONT=&quot]İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 – 64-Bit[/FONT]
  • İşlemci: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz veya AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
  • [FONT=&quot]RAM: 8GB[/FONT]
  • HDD boş alan: 50 GB
  • [FONT=&quot]Ekran Kartı: NVIDIA GTX 460 veya AMD Radeon R7 260[/FONT]
  • DirectX: 11.0
[h=2][FONT=&quot]Önerilen Sistem Gereksinimleri[/FONT][/h]
  • [FONT=&quot]İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10 – 64-Bit[/FONT]
  • İşlemci: Intel i5-3550K @ 3.40GHz veya AMD FX 8150 @ 3.6GHz
  • [FONT=&quot]RAM: 8GB[/FONT]
  • HDD boş alan: 50 GB
  • [FONT=&quot]Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 veya AMD Radeon R9 270[/FONT]
  • DirectX: 11.0
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]FIFA 17 sayesinde 1.3 milyon dolar kazanabilirsiniz[/h][h=2]Öncelikle çok iyi bir FIFA 17 oyuncusu olmanız lazım ama.
[/h][FONT=&quot][FONT=&quot]EA Sports yaptığı yeni bir açıklama ile birlikte, profesyonel veya kendine çok güvenen FIFA 17 oyuncularını mutlu etti. [FONT=&quot]Oyuncuları bu kadar mutlu eden bu açıklamanın odak noktası[/FONT], tabii ki de birpara ödülüydü. [FONT=&quot]Evet, sizlerin de başlıktan görebileceği gibi EA Sports, EA Major Series etkinliği dahilinde 1.3 milyon dolar değerinde nakit para dağıtacak[/FONT].[/FONT]
FIFA17_POWERED_BY_FROSTBITE.jpg

[FONT=&quot]Önümüzdeki 12 ay boyunca aktif olarak gerçekleşecek EA Major Series etkinliği, FUT Champions modu üzerinde başlayacak ve her hafta en iyi oyuncular seçilecek. [FONT=&quot]EA Major Series elemeleri önümüzdeki Ekim ayında başlayacak fakat[/FONT] bu elemelere öncelikle katılabilmeniz için FUT Champions oyun modunu tamamlamanız gerekecek. [FONT=&quot]Bahsettiğimiz bu etkinliğe sadece elemelerden geçen oyuncular katılmayacak[/FONT]. Bir süre sonra Ultimate Team Championship Series cephesinin en iyi oyuncuları da [FONT=&quot]EA Major Series etkinliğindeki yerini alacak[/FONT].[/FONT]
[FONT=&quot]Haberimizi sonlandırmadan önce küçük bir not, FUT Champions modu sayesinde bu etkinliğe katılabilmek için oyunu [FONT=&quot]PlayStation 4, Xbox One veya PC platformları üzerinden oynamanız gerekiyor[/FONT]. Ultimate Team Championship Series’in en iyi oyuncusu olup, öyle bu etkinliğe katılmak istiyorsanız ise, [FONT=&quot]seçenekleriniz sadece PlayStation 4 ve Xbox One olacak[/FONT]. Bu kulvarda PC oyuncularına ne yazık ki yer yok. [FONT=&quot]Bu turnuvada ciddi bir şekilde yer almak istiyorsanız, orijinal metne de bir göz atmanızı öneriyoruz[/FONT].[/FONT]
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]FIFA 17 Demosu Nasıl İndirilir?[/h][h=2]FIFA 17 resmi olarak demo versiyonu ile kullanıcılara sunulurken, isteyen herkes demo versiyonunu deneyebilecek.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
fifa-17-demosu-nasil-indirilir.jpg
FIFA 17 olarak bu yıl itibari ile oynanmaya başlanacak futbol oyunu için demo dönemi başladı. Çıkış tarihinden iki hafta önce kullanıma sunulan ve önümüzdeki hafta itibari ile full versiyonu yayınlanacak olan FIFA 17 için kişiler kolay bir şekilde demo üzerinden oyun için ilk incelemelerini yapabilecek.
Bu yıl yenilene oyun içi motoru ile çok daha iyi bir deneyim sunan FIFA 17, bu bakımdan milyonlarca oyuncu tarafından tercih ediliyor. Demosunda 12 farklı takım ile oynayabileceğiniz FIFA 17’de kişilerin oyun ile ilgili pek çok bilgiyi elde etmesi ve hikaye modunu denemesi de mümkün.
FIFA 17 Demo İndirme İşlemleri
FIFA 17 demo indirmek isteyen kişilerin işlemlerini Origin adlı internet sitesi üzerinden yapabilmesi mümkün. Siteye giriş yapmak için buraya tıklayabilirsiniz. Giriş sonrasında şöyle bir ekran açılacaktır.
fifa-17-standard-edition-pre-order-for-pc-_-origin-58-.jpg

Try demo bağlantısı üzerinden işlemlere devam etmeniz gerekir. Bu bölümde site üyelik bilgilerinizi istenecektir. Üyeliğiniz yoksa yeni üyelik alabilirsiniz.
fifa.jpg

Üyelik adımını geçtikten sonra ise yeniden Try demo bölümü üzerinden indirme sayfasına geçiş yapmanız gerekir. İndirme sayfasında ise resimdeki işaretli alandan indirme işlemleri başlatılmalıdır.
fifa-17-standard-edition-pre-order-for-pc-_-origin-02-.jpg

İndirme işlemleri sonrasında ise oyunu direk setup üzerinden kurarak oynamaya başlayabilirsiniz.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
FIFA 17 zamanı geliyor. Futbol oyunu tutkunlarının merakla beklediği yapım için mobil yardımcı uygulaması yayımlandı. Bakalım bu yeni uygulama neler sunuyor?


fifa-17-icin-uygulam-cikti-1-1474875040.jpg
FIFA 17 zamanı geliyor. Yarın satışa sunulacak FIFA 17 ile birlikte muhtemelen PES ile FIFA arasındaki rekabetin önümüzdeki yıllardaki hali de şekillenecek. Gerçi FIFA 17 Xbox kullanıcıları için normal tarihinden biraz daha önce açıldı. Şimdiyse oyunun mobil uygulaması gelmiş durumda.
FIFA 17 için yardımcı mobil uygulama çıktı

Yeni uygulamayı kullanabilmek için Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 veya PC'de FIFA 17'ye sahip olmanız gerekiyor. Ultimate Team ile tam uyumlu çalışan uygulama üzerinden FIFA Ultimate takımınızı sürekli kontrol edebilir, takımınızı kurabilir, transferlerinizi yapabilirsiniz.
fifa-17-icin-uygulam-cikti-2-1474875110.jpg

Uygulama Android 4.1 ve iOS 8.2 üzeri cihazlar için geçerli olacak. Aynı zamanda Windows Phone cihazlar için de çıkacak. Windows Phone 8.1 ve üstü cihazlarda uygulamayı kullanabileceksiniz.
FIFA 17 ise 27 Eylül'de PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 için satışa sunulacak.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
FIFA 17 inceleme ile karşınızdayız. Bu yıl büyük yeniliklerle gelen FIFA 17, hikaye modu ve Frostbite oyun motoruyla bakalım başarılı olabilmiş mi? Cevabı incelememizde.


fifa-17-inceleme-1.jpg
FIFA 17 inceleme ile karşınızdayız." FIFA 17 nasıl olacak?" sorusuna cevap bulmaya çalışan hayranlar çıkış tarihinde nasıl bir FIFA 17 ile karşılaştılar. İşte tüm bunlarında cevabı incelememizde.
FIFA 17 inceleme

FIFA 98'de klavye, mouse ve gamepad olmak üzere üç kişi maç yaptığımız günlerin üzerinden tam 19 yıl geçtiğine inanmak çok güç. Chelsea alıp, orta sahadan attığım gollere sevinmem sanki daha dün gibi aklımda.
Futbol oyunlarında yenilik yapmak zordur. Her yıl çıkan bir oyunda devrimsel değişikler yapamazsınız. Daha doğru ifade etmek gerekirse: Her yıl çıkan bir oyunda devrimsel değişimler büyük risktir. Unutmamak gerekir,FIFA 17 oynageç tarzda bir yapım da değil. İnsanları bunu en az bir yıl oynayacaklar. Önünüzdeki geliştirme süreci kısıtlı, zamanınız dardır. Bu yüzden yıllık serilerde yapılan değişimler ancak sonraki oyunlarda yerine oturur ve sağlamlaşır.
Journey adı verilen hikaye modu sadece FIFA değil, tüm spor oyunları için büyük bir devrim niteliği taşıyor. Evet, Be a Pro, Become a Legend gibi modlar uzunca bir süredir spor oyunlarında yer alıyor. Tek bir oyuncuyu kontrol ederek kariyer basamaklarını tırmandığımız bu oyun modları haliyleeğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor.


1.jpg

Frostbite oyun motoruna geçildikten sonra oynanış anlamında inanılmaz değişmesi bekleniyordu ama böyle bir durum şimdilik söz konusu değil. Özellikle oyunun erken sürümlerinde yapılan eleştirilerden sonra EA Canada belli oynanış mekaniklerini çok fazla değiştirmemeye gayret etmiş.
Belli başlı değişimler elbette var ama FIFA, kendisini üst klasmana taşıyanoyun geleneklerinden vazgeçmemekte kararlı. Paslar yine sonra derecegerçekçi, oyuncu koşuları her zaman olduğu gibi ikna edici. Oyun kurma konusundaavantajlar sağlamak adına yapımın hızı biraz yavaşlamış. Böylece uzun hazırlık gereken oyun planlarında size daha yaratıcı olma fırsatı sunulmuş.
Yine de tüm anlattıklarımızdan sonra sizin oyunu alıp, denemeniz gerekiyor. Artısı, eksisi bir kenara futbolcular sahaya çıktığı andan itibaren ortalık resmen karnavala dönüyor. Bu atmosfer bir kez için bile olsa inanın yaşamaya değer. Frostbite'ın gücünü ardına alan FIFA 17, bugüne kadar yapılmış en iyi spor oyunu atmosferini bizlere sunuyor.


FIFA 17 Artı ve Eksiler

+ Journey hikaye modu
+ Frostbite Engine oyuna yakışmış
+ En iyi spor oyunu atmosferi
+ Türe yenilik getiriyor
- Oyunda gereksiz bir İngiltere Ligi teması var
FIFA 17 çıkış tarihi: 29 Eylül
İnceleme sürümü: PlayStation 4
Fiyat: 288,00 TL
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]FIFA 17, PES 2017’den 40 kat daha fazla sattı[/h][h=2]Belli ki oyuncular tercihini yapmış.
[/h][FONT=&quot][FONT=&quot]Neredeyse bütün futbol severler, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca inanılmaz sevinçli idi. [FONT=&quot]Çünkü hem FIFA 17, hem de PES 2017 çıkışını gerçekleştirdi[/FONT]. Peki, oyuncular hangi oyunu tercih etti dersiniz?[FONT=&quot]Tüm dünya çapında satışlar nasıldır bilemeyiz fakat[/FONT], İngiltere’nin tamamı neredeyse FIFA 17’yi tercih etti. [FONT=&quot]Bunu söyleyebilmemizin nedeni ise[/FONT], İngiltere’de en çok satılan oyunların listesinin [FONT=&quot]açıklanmış olması[/FONT].[/FONT]
frostbite-reus-lg.jpg

[FONT=&quot]Geçtiğimiz günlerde sizlere en çok satan oyunlar listesini sunmuştuk ve evet, o listede de İngiltere’de en çok satan oyunlar listesi bulunuyordu ve [FONT=&quot]FIFA 17 yoktu içerisinde[/FONT]. Bunun sebebi ise o listenin sadece kutulu oyunları barındırıyor olması. [FONT=&quot]Görülen o ki, EA Games’in başarılı futbol oyunu[/FONT], dijital satışlarda herkesi geride bırakmayı başarmış. [FONT=&quot]İsterseniz o satış listesine hemen aşağıdan bir göz atalım[/FONT]. Çünkü liste ardından daha ilginç bir bilgi sizleri bekliyor.[/FONT]

  1. [FONT=&quot]FIFA 17[/FONT]
  2. Forza Horizon 3
  3. [FONT=&quot]Lego Starwars: The Force Awakens[/FONT]
  4. BioShock: The Collection
  5. [FONT=&quot]XCOM 2[/FONT]
  6. PES 2017
  7. [FONT=&quot]Destiny: The Collection[/FONT]
  8. Rocket League
  9. [FONT=&quot]NBA 2K17[/FONT]
  10. Grand Theft Auto V
[FONT=&quot]Sizlerin de hemen yukarıdan görebileceği listedeki gibi, PES 2017 sadece 6. sırada kalmış durumda.[FONT=&quot]Bu listeye bakınca, hangi oyunun daha çok sattığını zaten görebiliyoruz fakat[/FONT], ne kadar çok satmış olabilir. [FONT=&quot]Endüstri analistine göre FIFA 17, PES 2017’den 40 kat daha fazla sattı[/FONT]. Bu analiste göre EA Games’in popüler futbol oyunu, [FONT=&quot]ilk haftasında İngiltere’de 1.1 milyon satarken[/FONT]; PES 2017 ne yazık ki 50 bin satışı bile göremedi. [FONT=&quot]Belki de bu düşük satışların ardında[/FONT], oyunun PC sürümünün [FONT=&quot]berbat olması yatıyordur[/FONT]?[/FONT]
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Football Manager Touch 2017 iOS ve Android'e geldi!

Football Manager Touch 2017, iOS ve Android ile çalışan tabletler için yayınlandı, akıllı telefonlar için ise yolda.


1478681620_football-manager-touch-2017-android-apk.jpg



Football Manager serisinin geliştiricisi Sports Interactive, sadece mobil cihazlar için yeni bir yönetici simülasyon oyunu yayımladı. Yeni Football Maneger Touch 2017 Google Play Store ve Apple App Store’da oyun severler için yayınlandı.
Football Maneger Touch 2017, bir tablet üzerinde yaşayabileceğiniz en eksiksiz futbol yönetimi vaat ediyor. Sports Interactive sahipleri SEGA, geçen yıl olduğu gibi oyunun tabletler için ve akıllı telefonlar için olmak üzere iki sürümünü başlatacak.
Tablet sürümü şu anda indirime sunuldu. Ancak akıllı telefon sürümü 17 Kasım tarihine kadar Android ve iOS için olmayacak.
Football Manager Touch 2017, 19,99 dolar fiyat etiketi ile uygulama mağazalardaki yerini aldı.
Eğer para sorun değil diyorsanız, Football Manager Touch 2017’nin 130’dan fazla lige ve büyük bir oyuncu tabanına sahip olduğunu bilmenizde fayda var.
Eğer Football Manager Touch 2017'yi iOS üzerinde oynamak istiyorsanız, iPad Air 1 ve 2, iPad Pro 12.9 ve 9.7 ve iPad Mini 2, 3 ve 4 modellerinde oynayabilirsiniz.
Android kullanıcıları ise Android 4.4 ve üzeri tüm Android cihazlarda oyunu yükleyebilir.
Football Manager Touch 2017'yi aşağıdan indirebilirsiniz.

App StoreGoogle Play

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Football Manager 2017 Touch Geldi! İşte Detaylar[/h][h=2]Çıktığı ilk günden itibaren menejerlik oyunu oynamak isteyen kişilerin ilk tercihlerinden birisi olan Football Manager 2017 piyasaya sunuldu. Üstelik oyunun tablet versiyonları da geliştirildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
football-manager-2017-touch-geldi-iste-detaylar.jpg
Football Manager 2017 versiyonunun tabletler için geliştirilen özel sürümünün yayınlandığı belirtildi. Yeni özel sürüm Football Manager Touch 2017 olarak adlandırılırken kullanıcılar iOS ve Android işletim sisteminin bulunduğu tüm cihazlarda yeni oyun versiyonunu kullanabilecek.
Masüstünden Farkı Yok
Masaüstü versiyonlarında olduğu gibi 3 ç boyutlu maç motorunun da kullanılabilir olması oldukça iyi bir kullanım sunacak.Üstelik 130’u aşan lig seçeneği ve takım seçeneğiyle kullanıcıların takım ve oyuncu konusunda oldukça geniş bir veritabanına sahip olması mümkün.
Football Manager 2017 bu bakımdan futbol oyununu seven ve takımı ile başarıya ulaşmak isteyen kişiler için de önemli bir seçenek sunuyor. Football Manager 2017 için yapılan açıklamalarda sistem gereksinimleri ve hangi versiyonların destekleneceği açık bir şekilde belirtilirken iOS platformundan iPad Air ve üzerindeki tüm cihazlarda Android'de ise Android 4.4 ve üzerindeki tüm işletim sistemlerinde Football Manager 2017 Toch oyununun oynanabileceği ifade edildi. Bu bakımdan kullanım alanının çok geniş tutulması da kullanıcıların herhangi bir uyum sorunu yaşamadan yeni oyunu cihazlarında oynamasını sağlayacak.
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
  • FIFA 17 oynamak istiyorsanız ve halen oyunu satın almadıysanız, aradığınız fırsat ayağınıza geldi. FIFA 17 macerası hafta sonu ücretsiz olacak.


    landscape-1465560363-fifa-17-the-journey.jpg
    FIFA 17 oynamak istiyorsanız ve halen oyunu satın almadıysanız, aradığınız fırsat ayağınıza geldi. FIFA 17 macerası hafta sonu ücretsiz olacak. Böylece oyunu satın almak isteyenler için müthiş bir gelişme diyebiliriz.
    FIFA 17 hafta sonu ücretsiz

    EA, hafta sonuna özel olarak sevilen futbol oyunu FIFA 17'yi ücretsiz hale getiriyor. PlayStation 4 ve Xbox One için geçerli olacak bu olay sayesinde oyunu hafta sonuna özel olarak bedava oynayabileceksiniz.


    mu-starheads-pogba-lg.jpg

    FIFA 17 ücretsiz olarak tüm oyun modlarını ve tüm özelliklerini kullanıcılara sunacak. Yani, tam sürümü deneyeceksiniz.
    Eğer Xbox One sahibiyseniz ve EA Access ile FIFA 17'yi 10 saat oynadıysanız, hafta sonu fırsatı sizin için biraz sınırlandırılacak.
    Ek olarak Black Friday indirimleri de Pazartesi gününe kadar devam edeceği için FIFA 17'yi beğenmeniz halinde, uygun fiyatlarla satın alabileceksiniz.









 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]FIFA 17 Yeşil Sahada Dengeleri Değiştiriyor![/h][h=2]FIFA 17 ile birlikte artık oyun içi dengelerin daha da değiştiğinden söz edilebilir. İşte oyuna hızlı ve kısa bir bakış.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
fifa-17-yesil-sahada-dengeleri-degistiriyor-1483192486.jpg
FIFA 17 için yapılan kısa bir incelemede, özelikle oyun için motorun üstün özelliklrde olduğu söylenebilir. Bugüne kadar geliştirilen FIFA serilerinin arasınad en iyi oyun içi dinamiklerine sahip oyun FIFA 17. Bu bakımdan FIFA sevenler için bu durum oldukça hoş karşılanacak. Oyuncuların top kontrolleri dahi özel olarak hazırlandığı için FIFA 17 ile birlikte gerçekçi bir oyun da sunuluyor. Oyuncuların fiziksel anlamdaki hareketlerinde de ciddi bir iyileştirme var. FIFA 17 oynarken, sık sık kalecilerin şık atlayışlarına şahit olabilirsiniz.
Taktik, Taktik, Taktik!
Oyunda ayrı bir parantez açılacak konu ise taktikler. Oyun içinde oyuncularınıza tamamen hakimiyet kurmak FIFA 17 ile mümkün. farklı taktik ekranlarından oyun için en uygun planı hazırlayabilirsiniz.
FIFA 17 için kuşkusuz her şey dört dörtlük değil. Yapılan incelemelerde oyunun yavaş olduğu gözlerden kaçmıyor. Bu bakımdan ilerleyen serilerde bu noktada iyileştirmelerin yapılması gerekiyor. FIFA 17 için en önemli eksiklik de hala onlarca tuş ile oyunun oynanması. Bu bir anlamda beceri gerektirse de biraz daha işlerin kolaylaştırılması gerekiyor.
FIFA 17 Oyun Künyesi
Yapım: EA
Dağıtım: EA
Tür: Spor
Platform: PC, Xbox One, PS4
[/FONT]
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
FIFA 18: En iyi forvet oyuncuları

Bol golcü bir takım mı oluşturmak istiyordunuz?



FIFA 18 bir futbol oyunu ve bu futbol oyununun keyfini en güzel şekilde çıkartabilmeniz için gol atmanız gerekiyor. Sonuçta, direkt olarak futbol isimli spordaki temel amaç bu. Eğer bolca gol atmak istiyorsanız, takımınızdaki forvet oyuncuları da yetenekli ve güçlü olmalı. Tam da bu sebepten ötürü şimdi sizlere FIFA 18 içerisindeki en iyi forvet oyuncularını sunacağız. Yalnız küçük bir uyarı verelim, bu oyuncuların ortalaması, özellikle kariyer modunda birkaç sene ilerlediyseniz farklılık gösterebilir. Özellikle genç oyuncuların ortalaması ileriye gitmiş, yaşlı oyuncuların ortalaması ise geriye düşmüş olabilir. Bunları göz önünde bulundurunuz.


fifa18-ronaldopage-mocap-bg-xs.jpg

En İyi ST Oyuncuları


  • 95. FALCAO (AS Monaco) 84 Ortalama
  • 94. MAURO ICARDI (Inter) 84 Ortalama
  • 70. ALEXANDRE LACAZETTE (Arsenal) 85 Ortalama
  • 63. DIEGO COSTA (Chelsea) 86 Ortalama
  • 56. KARIM BENZEMA (Real Madrid) 86 Ortalama
  • 53. HARRY KANE (Tottenham Hotspur) 86 Ortalama
  • 48. ROMELU LUKAKU (Manchester United) 86 Ortalama
  • 37. EDINSON CAVANI (PSG) 87 Ortalama
  • 30. ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (Manchester United) 88 Ortalama
  • 29. PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG (Borussia Dortmund) 88 Ortalama
  • 20. ANTOINE GRIEZMANN (Atlético De Madrid) 88 Ortalama
  • 18. SERGIO AGÜERO (Manchester City) 89 Ortalama
  • 10. GONZALO HIGUAÍN (Juventus) 90 Ortalama
  • 6. ROBERT LEWANDOWSKI (Bayern Munchen) 91 Ortalama
  • 4. LUIS SUÁREZ (Barcelona) 92 Ortalama

En İyi LW Oyuncuları


  • 98. SADIO MANÉ (Liverpool) 84 Ortalama
  • 77. LORENZO INSIGNE (Napoli) 85 Ortalama
  • 51. PHILIPPE COUTINHO (Liverpool) 86 Ortalama
  • 8. EDEN HAZARD (Chelsea) 90 Ortalama
  • 3. NEYMAR (PSG) 92 Ortalama
  • 1. CRISTIANO RONALDO (Real Madrid) 94 Ortalama

En İyi RW Oyuncuları


  • 79. ÁNGEL DI MARIA (PSG) 85 Ortalama
  • 17. GARETH BALE (Real Madrid) 89 Ortalama
  • 2. LIONEL MESSI (Barcelona) 93 Ortalama

En İyi CF Oyuncuları


  • 49. DRIES MERTENS (Napoli) 86 Ortalama
  • 47. THOMAS MÜLLER (Bayern Munchen) 86 Ortalama
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
FIFA 18: En iyi genç oyuncular

Günümüzün yıldızlarına milyar dolarlar vermektense, geleceğin yıldızını siz keşfetmek ister misiniz?



FIFA 18 oynarken, özellikle kariyer modunda, genç ve yetenekli oyunculara dikkat etmek gerekiyor. Çünkü gelecek vaat eden futbolcular, o an 65 ortalamaya sahip olsa bile, doğru geliştirme aşamaları ise birkaç sene sonra 85 gibi ortalamalara çıkabiliyor. Yaşlı ama ortalaması 87 olan bir futbolcu almaktansa, genç ama potansiyeli 87 olan bir oyuncu almak her zaman oyuncular için doğru adım olacaktır FIFA 18 içerisinde. İşte tam da bu sebepten dolayı şimdi sizlere öncelikle bu genç oyuncuların ne olduğundan bahsedeceğiz, birkaç ufak ipucu vereceğiz ve ardından mutlaka almanız gereken genç oyuncuları sizlere sıralayacağız.


fifa-18_hunter.jpg

Genç oyunculardaki potansiyel nedir?

Genç oyunculardaki potansiyel ortalama, o oyuncuların ulaşabileceği olan ortalamadır. Yani, bir genç yeteneğin potansiyeli 85 ise, siz o oyuncuyu alıp, doğru bir antrenman ile 85 ortalamaya çıkartabilirsiniz. Tabii öncelikle potansiyelin 85 olması, oyuncunun da direkt 85 ortalamaya sahip olacağını işaret etmez. Bazen o oyuncu 85 ortalamanın üstünde çıkabilir, bazen de altında kalabilir. Ayrıca bu rakamda sizlerin de büyük emeği oluyor. Çünkü o futbolcu, oturduğu yerde 85 olmuyor. Sizin doğru taktikler, doğru antrenmanlar yaparak futbolcuyu 85 yapmanız gerekiyor.
Peki, bu oyuncuları nasıl bulacaksınız? Normalde FIFA 18 içerisinde kendinize yetenek avcıları tutmanız gerekiyor ve bu yetenek avcılarını belli liglere göndermeniz gerekiyor. O gönderdiğiniz avcılar, ligdeki oyuncuları tarıyor ve sizlere istediğiniz oyuncuyu bulmaya çalışıyor. Fakat bu şekilde arama yapmak biraz zahmetli olabilir. İşte tam da bu sebepten ötürü sizlere FIFA 18 içerisindeki en iyi genç oyuncuları, gelecek vaat eden, yüksek potansiyelli oyuncuları sunuyoruz.
En iyi genç kaleciler


  • Gianluigi Donnarumma (GK) (Yaş 18) – Potansiyel 90+
  • Alban Lafont (GK) (Yaş 18) – Potansiyel 84+

En iyi genç CB, RB, LB oyuncuları


  • Hector Bellerin (RB) (Yaş 22) – Potansiyel 88+
  • Marquinhos (CB) (Yaş 23) – Potansiyel 88+
  • Eric Bailly (CB) (Yaş 23) – Potansiyel 88+
  • Samuel Umtiti (CB) (Yaş 23) – Potansiyel 87+
  • Alejandro Grimaldo (LB) (Yaş 21) – Potansiyel 87+
  • Jonathan Tah (CB) (Yaş 21) – Potansiyel 85+
  • Andreas Christensen (CB/CDM) (Yaş 21) – Potansiyel 85+
  • Kurt Zouma (CB/RB) (Yaş 22) – Potansiyel 84+
  • Benjamin Henrichs (RB/LB) (Yaş 20) – Potansiyel 82+
  • Issa Diop (CB) (Yaş 20) – Potansiyel 81+
  • Theo Hernandez (LB) (Yaş 19) – Potansiyel 81+
  • Malang Sarr (CB/LB) (Yaş 17) – Potansiyel 80+

En iyi genç CM, CDM, LM, RM oyuncuları


  • Bernardo Silva (RM) (Yaş 22) – Potansiyel 90+
  • Saul (CM/RM) (Yaş 22) – Potansiyel 90+
  • Corentin Tolisso (CM/CDM) (Yaş 22) – Potansiyel 89+
  • Thomas Lemar (LM) (Yaş 21) – Potansiyel 89+
  • Ousmane Dembele (RM/RW/LM/CAM) (Yaş 20) – Potansiyel 89+
  • Federico Bernardeschi (RM) (Yaş 23) – Potansiyel 87+
  • Youri Tielemans (CM/CAM) (Yaş 20) – Potansiyel 87+
  • Adrien Rabiot (CM) (Yaş 22) – Potansiyel 86+
  • Christian Pulisic (RM/RW/LW/LM) (Yaş 18) – Potansiyel 85+
  • Renato Sanches (CM) (Yaş 19) – Potansiyel 83+
  • Douglas Luiz (CM/CDM) (Yaş 19) – Potansiyel 81+

En iyi genç ST, CAM, CF, RW, LW oyuncuları


  • Marco Asensio (CAM/RM/LM/LW) (Yaş 21) – Potansiyel 91+
  • Dele Alli (CAM/CF/LM) (Yaş 21) – Potansiyel 90+
  • Gabriel Jesus (ST) (Yaş 20) – Potansiyel 90+
  • Kylian Mbappe (ST) (Yaş 18) – Potansiyel 89+
  • Anthony Martial (LM/ST) (Yaş 21) – Potansiyel 87+
  • Raheem Sterling (RW/RM/LM) (Yaş 25) – Potansiyel 87+
  • Leroy Sane (LW/RW/LM) (Yaş 21) – Potansiyel 87+
  • Marcus Rashford (ST/RM/LM) (Yaş 19) – Potansiyel 86+
  • Kasper Dolberg (ST) (Yaş 19) – Potansiyel 85+
  • Alen Halilovic (CAM/RM/CM) (Yaş 20) – Potansiyel 84+

FIFA 18: En İyi Oyuncular

Eğer genç yetenekler haricinde, halihazırda yetişmiş, dünya yıldızlarına sahip olmak istiyorsanız bu yazılarımız mutlaka işinize yarayacaktır. En iyi kalecilerden tutun da, en iyi forvet oyuncularına kadar birçok içeriğimiz bulunmakta. Ayrıca, FUT oynamayı düşünüyorsanız, yeni FUT ikonlarını da tanımalısınız.


FIFA 18: Önemli Bilgiler

Oyuncular haricinde direkt olarak oyunu da iyi bir şekilde bilmelisiniz. Bu yüzden hemen aşağıdaki önemli bilgiler de mutlaka işinize yarayacaktır. Oyunda değişen şeyler, yeni mekanikler ve çok daha fazlası sizi şaşırtabilir.
 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
FIFA 18: 5 yıldız yetenek seviyeli en iyi oyuncular

Bu oyuncular ile karşı takımın tüm oyuncularını çalım manyağı yapabilirsiniz.



Bu senenin FIFA oyununda sadece 39 adet son seviye yetenekli oyuncu bulunuyor. Son seviye yetenek dediğimiz şey ise, oyuncuların yetenek seviyesi kısmındaki yıldız sayısının 5 olması. Her neyse, FIFA 18 içerisinde her ne kadar 39 adet 5 yıldız yetenek seviyeli oyuncu bulunsa da, bu oyuncuları sıralamak sizler için zaman zaman zor olabilir. Bizler de hazır imkanımız varken bu oyuncuları sıralamak istedik. Hemen aşağıdaki listemizden şimdi en iyi 5 yetenek seviyelioyunculara göz atabilirsiniz.


fifa18-screen-01-ps4-eu-13jun17-1.jpg

FIFA 18: 5 yıldız yetenek seviyeli en iyi oyuncular


  • 39. Edison Flores (63)
  • 38. Jordan Botaka (66)
  • 37. Ilsinho (67)
  • 36. Benson Manuel (69)
  • 35. Thabo Rakhale (70)
  • 34. Matheus Pereira (70)
  • 33. Giorgi Chanturia (70)
  • 32. Shikabala (70)
  • 31. Oussama Assaidi (73)
  • 30. Élton José Xavier Gomes (74)
  • 29. Ricardo Kishna (75)
  • 28. Alexandru Maxim (75)
  • 27. Carlos Villanueva (75)
  • 26. Aiden McGeady (75)
  • 25. Charly Musonda (76)
  • 24. Vitinho (77)
  • 23. Matías Fernández (78)
  • 22. Mohamed Elyounoussi (78)
  • 21. Yannick Bolasie (78)
  • 20. Vincent Aboubakar (78)
  • 19. Sofiane Boufal (79)
  • 18. Stephan El Shaarawy (80)
  • 17. Ignacio Piatti (80)
  • 16. Hatem Ben Arfa (81)
  • 15. Andriy Yarmolenko (81)
  • 14. Gelson Martins (81)
  • 13. Marlos Romero Bonfim (82)
  • 12. Juan Cuadrado (82)
  • 11. Douglas Costa (82)
  • 10. Riyad Mahrez (83)
  • 9. Nani (83)
  • 8. Ricardo Quaresma (83)
  • 7. Ousman Dembélé (83)
  • 6. Ángel Di María (85)
  • 5. Franck Ribéry (86)
  • 4. Paul Pogba (87)
  • 3. Thiago (88)
  • 2. Neymar (92)
  • 1. Cristiano Ronaldo (94)

FIFA 18: En İyi Oyuncular

Eğer genç yetenekler haricinde, halihazırda yetişmiş, dünya yıldızlarına sahip olmak istiyorsanız bu yazılarımız mutlaka işinize yarayacaktır. En iyi kalecilerden tutun da, en iyi forvet oyuncularına kadar birçok içeriğimiz bulunmakta. Ayrıca, FUT oynamayı düşünüyorsanız, yeni FUT ikonlarını da tanımalısınız

FIFA 18: Önemli Bilgiler

Oyuncular haricinde direkt olarak oyunu da iyi bir şekilde bilmelisiniz. Bu yüzden hemen aşağıdaki önemli bilgiler de mutlaka işinize yarayacaktır. Oyunda değişen şeyler, yeni mekanikler ve çok daha fazlası sizi şaşırtabilir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst