gittigidiyor

FIFA 22 duyuruldu..

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
EA Sports'un Fifa oyunları en popüler oyunla arasında yerini alıyor. Oyunseverler Fifa 22'yi bir süredir heyecanla bekliyor. Geçtiğimiz günlerde popüler oyunun kapak fotoğrafında kimin yer alacağı ortaya çıkmıştı. Beklenen oyunun kapak fotoğrafını Kylian Mbappe süsleyecek.


Bugün ise EA Sports, Fifa hayranlarını sevindirecek yeni bir gelişme yayınladı. Oyunun tanıtımına işaret eden yeni bir kısa video paylaşıldı. Videonun gelmesiyle oyunun tanıtımına artık çok az bir süre kaldı diyebiliriz.


EA Sports, Fifa 22 için bir video yayınladı​



Tüm dünyada milyonlarca aktif oyuncusu bulunan Fifa, oyun sektöründe gittikçe güçlenen bir futbol simülasyon oyunu. Oyun tutkunlarının merakla beklediği bu oyunun gelişini müjdeleyen kısa bir video paylaşıldı.


EA Sports, resmi EA SPORTS FIFA Twitter hesabından müjdeyi duyurdu ve yedi saniyelik kısa bir video yayınladı. Videoda karşımıza çıkan tarih ise 11 Temmuz.

Teknolojioku
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst