gittigidiyor

FIFA 22, EA Play ve Xbox Game Pass'e Geliyor!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
FIFA serisinin FIFA adını taşıyan son oyunu FIFA 22, önümüzdeki hafta, tam olarak 23 Haziran gününde EA Play'in oyun listesine eklenecek. Bununla birlikte Xbox Game Pass Ultimate sahipleri de oyunu oynayabilecekler.








Hangi platformlarda peki?​


Hangi platformlarda peki?



Xbox Game Pass Ultimate veya EA Play sahibiyseniz endişelenmenize gerek yok, oyunu her platformdan oynayabileceksiniz. FIFA 22, 23 Haziran'dan itibaren bu servislerden birine sahip olan PC, Xbox ve PlayStation oyuncularının erişimine açık olacak.


Gelen sadece FIFA 22 değil!​


Gelen sadece FIFA 22 değil!



FIFA 22'yle birlikte EA'in 2021'de çıkan diğer oyunları Madden NFL 22, NHL 22, F1 2021 de EA Play kütüphanesine eklenecek.


FIFA 22'nin çapraz platform denemeleri başladı!​


FIFA 22'nin çapraz platform denemeleri başladı!



EA'in FIFA 22'de çapraz platform çoklu oyuncu denemelerine başladığını da hatırlatalım. Bu özellik şimdilik sadece oyunun Xbox Series X/S, PlayStation 5 ve Stadia versiyonları için geçerli. Serinin bir sonraki oyununda ise tam çapraz platform özelliği olması bekleniyor.


Yeni "FIFA" oyununda başka neler var?​


Yeni FIFA oyununda başka neler var?



Serinin bir sonraki oyunu olan EA Sports Football Club 23'le birlikte hem kadın hem de erkek dünya kupaları oyuna eklenecek. Bununla birlikte EA'in daha çok kadın futbolu lisansı alması da bekleniyor.






 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst