gittigidiyor

Fikret Orman: 'Gomez'i bırakmayız'

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
03 Kasım 2015



Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Mario Gomez'in geleceğiyle ilgili olarak konuştu.

9EA9g9.jpg


Beşiktaş'ta taraftarlar Alman golcü Mario Gomez'e kısa sürede büyük bir hayranlık ve sevgi duyarken, yıldız ismin sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimalini düşünmek bile istemiyorlar. Siyah-beyazlıları korkutan bu ayrılık iddiası üzerine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önemli açıklamalar yaptı.

"MARIO GOMEZ'İ BIRAKMAYIZ"

Serie A temsilcisi Fiorentina’dan 2 sezonluğuna kiralık olarak kadrolarına kattıkları Mario Gomez’in, takıma önemli güç kattığını belirten Başkan, “Yaptıkları ortada. O ve ailesi de burada olmaktan oldukça mutlu. Teknik ekip de performansından memnun. İlerleyen haftalarda form grafiğinin daha iyi olacağını düşünüyorum. Böyle devam ettiği sürece Gomez’i kimseye bırakmayız” açıklamasını yaptı.

"EN BÜYÜK TRANSFER ŞENOL GÜNEŞ"

Slaven Bilic’le yollarını ayırmalarının ardından Güneş tercihlerinin son derece doğru bir karar olduğunu belirten Orman, “Sezon başında takıma birçok transfer yaptık. Ama bence en büyük transferimiz Şenol hocadır. Karakteri, centilmenliği ve duruşuyla her anlamıyla bizim kulübümüzün yapısıyla örtüşen bir tarza sahip. Onun yönetimindeki takımımız oldukça iyi yolda” ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARIN DEĞERİ ARTACAK"

Şenol Güneş’in gelmesiyle beraber takımdaki birçok oyuncunun büyük gelişim gösterdiğini de söyleyen Başkan Orman, “Gökhan, Oğuzhan, Necip ve İsmail önemli işler yapmaya başladı. Tolga’nın performansı ortada. Bizi gururlandırıyor. Eminim Tolgay ile Veli’nin takıma gelmesinin ardından bu iki oyuncumuz da kendilerini daha fazla geliştirecek. Böylelikle oyuncularımızın değerleri de artacak. Bunlar hep Şenol hocanın sayesinde...” yorumunda bulundu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst