gittigidiyor

Fikret Orman hedef gösterdi

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2766146.jpg

Feda sezonunun ardından yeni döneme Hırvat teknik adam Slaven Bilic önderliğinde şampiyonluk parolasıyla başlayan Siyah-Beyazlılar’da, Kayserispor mücadelesinde alınan 3 puana rağmen ortaya konan etkisiz oyun, Başkan Fikret Orman’ı harekete geçirdi. Bu mücadelenin ardından yapılan Divan Kurulu toplantısından sonra soluğu Ümraniye’de alan Orman, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve teknik adam Slaven Bilic’le bir görüşme yaptı. Takım olarak istenilen performansın geride olmalarına dikkat çeken Orman’ın, lider Fenerbahçe ve ikinci sırada bulunan Galatasaray’ın peşinden üçüncü konumda bulunmalarının kabul edilemez olduğunu belirtti. Yönetim olarak bütün yükümlülüklerini yerine getirdiklerini söyleyen Orman, “Sezon başı ve ara transferde istediğiniz oyuncuları kadroya kattık, katmaya devam edeceğiz. Bundan sonra iş sizlere düşüyor. Beşiktaş forması ligde ilk üçe oynar. Benim ve yönetici ekibim için sezon sonu ilk sırada, en kötü ikincilik dışında bir yerde bitirmeniz kesinlikle başarı değildir. Buna kesinlikle hiçbir mazeret üretmeyin. Stat, sakatlık ya da benzeri bir bahaneye asla kabul etmem. Beşiktaş forması çok değerli. Sizin yapacağınız bu kulübü zirveye oynatmaktır” diye konuştuğu öğrenildi.

‘Mazimizde tartışmalı şampiyonluk yok’


Siyah-Beyazlılar’ın Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş Dergisi’nin şubat sayısında yer alan mesajında camiaya seslendi. Beşiktaş’ın üstün bir kültür ve geleneğe sahip olduğunu belirten Orman, “Bizim mazimizde tartışmalı başarılar veya şampiyonluklar yerine, herkesin takdir ettiği haklı başarılar, efsaneleşmiş şampiyonluklar vardır. Bu nedenle Beşiktaşlılık, başı dik durmanın verdiği haklı bir gururu temsil eder. Bu haklı gurura ve Beşiktaş tarihine yeni şampiyonluklar eklemek, kalıcı eserler bırakmak en temel amacımızdır” ifadelerini kullandı.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst