gittigidiyor

Fikret Orman kalecinin ismini açıkladı

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
25 Aralık 2015



Beşiktaş'ın patronu, taraftarlara kaleci müjdesini verdi. Orman, “Yazdığınız Sırp kaleciler (Rajkovic, Stojkovic), Dnipro'nun file bekçisi (Boyko) ve Ospina listemizde. Başka adaylar da var. Çok iyi bir kaleci alacağım” dedi.

orzlg7.jpg


Siyah-Beyazlılar ligde lider, Türkiye Kupası’nda da yoluna devam ediyor. Taraftarların ise devre arasında transfer istediği tek bir mevki var, o da kale. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, taraftara mesaj gönderdi. Ciddi düzeyde görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Orman, muhabirimiz Orhan Yıldırım’a, “Yazdığınız Sırp kaleciler (Rajkovic, Stojkovic) doğru. Dnipro’nun file bekçisi (Boyko) ile Ospina da listemizde. Ancak hiç çıkmamış başka adaylar da var. Çok iyi bir kaleci alacağım. Bu konuda kararımız kesin. Beşiktaşlılar merak etmesin” dedi. Sadece kaleye değil, savunmaya da takviye yapacaklarını dile getiren Fikret Orman, “Stoper konusunda görüşmelerimiz var. Bunun için araştırmalarımız da, temaslarımız da sürüyor. Süper Lig’de şampiyonluğa uzanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

365 gün transfer çalışması...

Her mevki için Beşiktaş’ta 365 gün çalışma yapıldığını hatırlatan Orman, “Burası Beşiktaş. Bizde transfer her zaman olur. Takip ettiğimiz oyuncular her daim var. Teknik heyetin raporu doğrultusunda nokta atışı yapacağız. Oynatmayacağımız veya faydalanmayacağımız futbolcuyu zaten almıyoruz” ifadesini kullandı.

Bu kez tarih vermedi

Stadın açılışı konusunda artık tarih vermek istemeyen Siyah-Beyazlı kulübün patronu, “Ne zaman açılacak? Bittiği zaman. Artık sonlarına geldik. Bununla alakalı bir tarihi herkes bekliyor. Bizim o tarihi açıklamamız için son evreleri görmemiz lazım. Yakın bir gün. Biz de stadımızı hızlı bir şekilde görmek istiyoruz” açıklamasını yaptı. Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt de, “Biz sponsorluktan ziyade artık dost olduk. Bu projedeki parayı kulübe aktarıyoruz, devlete vergi ödüyoruz. Taraftar daha çok katılım göstermeli” dedi.

‘Barcelona ile açılış zor ama...’

Barcelona ile Vodafone Arena Stadı’nda bir açılış maçı yapılıp yapılmayacağı sorulması üzerine Orman, “Ana sponsorumuz Beko. Onlar dünyada iki kulübe sponsor. Biri biz, biri de Barcelona. Bizim stadı açmak istediğimiz tarihler bu sezonla alakalı tarihler. Ligler devam ederken bu maçın oynanması mümkün değil. Sezon açılışında bir niyetimiz var. Bizim genel bir zihniyetimiz vardır. ‘Sponsorlarımızdan ne alabiliriz’ diye bakmayız, ‘nasıl birlikte kazanabiliriz’ diye bakarız. Bizim her ilişkimiz kazan-kazan üzerinedir. Barcelona niyetimiz var. İnşallah sonuçlarını açıklayacağız” cevabını verdi.

‘Yer vardı da ben mi yapmadım’

Başkan Orman stadın kapasitesine ilişkin kendilerine gelen eleştirileri yanıtladı. Stadı maksimum kapasitesini kullanarak yaptıklarını söyleyen Orman, “Daha fazlası sığıyor da yapmadık mı?” ifadelerini kullandı. Taraftarların dışarıdan çalışmaları izlediği kameraları kaldırttığını söyleyen Başkan, “Bunun iki sebebi var, birincisi nazar değdi. Diğeri de her gün izlendiği için gelişmeleri fark edemiyorlar. Biz o araziye sığabilecek en yüksek rakamı yaptık. Yer vardı da ben mi yapmadım!” yorumunda bulundu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst