gittigidiyor

FileMenu Tools 7.6.2 Türkçe

yunusbeen

Aktif Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
408
Tepkime puanı
1
Puanları
18
Yaş
38
Konum
Mersin
Web sitesi
www.pluginsustasi.com
JAYMqq-213x300.jpg

FileMenu Tools 7.6.2 Full (Final)
FileMenu Tools, Windows’ta dosya ve dizinler üzerinde sağ tıkladığınızda açılan menü üzerinde değişiklikler yapabilmenize imkan veren ücretsiz, Türkçe destekli ve kullanışlı bir programdır.​
FileMenu-Tools-Full-300x262.jpg
r3ya4B-300x166.png
Programın genel olarak 3 temel özelliği bulunuyor. Bunlar:​
  1. Dosya ve dizinler üzerinde yapılabilecek çeşitli işlemleri barındıran dahili (hazırda gelen) komutlar ekleyebilirsiniz.
  2. Kişiselleştirilebilir komutlar oluşturabilirsiniz. Örneğin harici bir program açmak, dosya veya dizini belli bir dizine kopyalamak/taşımak gibi..
  3. Diğer uygulamaların sağ tuş menüsüne eklediği komutları aktif veya pasif hale getirebilirsiniz.
Program hem kendi bünyesinde gelen hazır komutlar ile, hem de sizin oluşturabileceğiniz kişisel komutlar ile, sağ tuş menüsünü daha kullanışlı ve zengin hale getirerek dosya/dizin işlemlerinizde size kolaylık ve hız sağlıyor. Program ingilizce ve ispanyolca kuruluyor siz sitesinden türkçe dil yamasını indirip programın içindeki lang klasörüne atacaksınız programı tekrar çalıştıracak ve languge’den Türkçe’yi işaretliyerek kullanabilirsiniz.​
kurulum.png
————————————————————-
Boyut: 9 MB (Katılımsız sürüm) – 16 MB (Orijinal sürüm)
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Eset Smart Security / Durum Temiz
————————————————————–
YENİ!.. (1.05.2019 tarihinde en güncel versiyon eklendi.)
Not: Bu programın kurulum dosyası içeren crackli versiyonu yoktur.
Katılımsız Full
(((ALTERNATİF LİNK)))
Tek tıklamayla kurulur ve full olur.​
# Türkçe Dili Eklenmiştir.
# Ultra Sıkıştırma Yapılmıştır Crack Dosyası Kuruluma Gömülmüştür.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst