gittigidiyor

FILERECOVERY Professional v5.5.3.1 Türkçe2013

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
K0JFG.png


FILERECOVERY Professional v5.5.3.1 Türkçe 32'64Bit 2013

Sabit disk sürücüleri, disket sürücüleri, SmartMedia, CompactFlash, bellek çubukları ve çıkarılabilir medya diğer türleri gibi her türlü medya silinmiş dosyaları kurtarmak için tasarlanmış bir program.
FileRecovery onlar bir uygulama, Windows Explorer, veya Geri Dönüşüm Kutusu'ndan kaldırıldı içinde, komut satırı silinmiş olup olmadığını dosyaları kurtarır. Program sürücü tarama ve taranan sürücü kaydedilebilir dosyaların listesini getirecektir. FileRecovery Uzatma, Joker ile arayın ve tüm silinmiş dosyaları görüntüleme ile Rehber, ara ara da dahil olmak üzere güçlü filtreleme ve arama yetenekleri vardır. FileRecovery FAT ve NTFS destekler.
SfIcB.png

Full olması için code klasöründe ki 2dosyayı programın kurulu olduğu bölüme atın..
program kapalı olsun sonra açın full olsun..

Boyut:17 MB
Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
Tarama: Webroot Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7/8 xp vista 32x64bit



D4TKq.gif

FILERECOVERY Professional-2013

(((Alternatif)))


FILERECOVERY Professional-2013

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst