gittigidiyor

Final Fantasy XV oyununun PC sürümü ile PlayStation 4 Pro sürümü karşılaştırıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Final Fantasy XV oyununun PC sürümü ile PlayStation 4 Pro sürümü karşılaştırıldı

Oyunun PC ile PlayStation 4 Pro sürümü arasında dev gibi bir fark var.


Rol yapma oyunu denilince akla gelen en köklü oyunlardan biri olan Final Fantasy 15, geçtiğimiz yıl PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirmişti. Hayranları tarafından 10 sene gibi uzun bir bekleyişin ardından konsol oyuncuları için çıkan oyun, DirectX 11 jenerasyonuna ait teknolojileri kullanarak oldukça başarılı bir iş çıkarmıştı. PC kullanıcıları için ise 2018’in başlarında piyasaya çıkması beklenen oyun için Hajime Tabata’nın yapmış olduğu, “Final Fantasy XV, konsolda olan geçmişine rağmen, PC oyuncularına hitap ettiğinden eminiz. Bu, oyunun olabildiğince kolay çalışmasını ve Steam Workshop desteğini içermesini sağlayacaktır.” açıklaması büyük heyecan uyandırmıştı. Ancak bu konudaki endişesini de, “Açıkçası bu harika dünyayı yaptık ve insanlar her türlü tuhaf şeyi içine atmaya ve berbat etmeye çalışabilir.” şeklinde dile getiriyor Hajime Tabata.
Final-Fantasy-Cindy-672x372.jpg

YouTube üzerinde yayımlanan bir videoda ise PlayStation 4 Pro ile PC üzerinde bir Final Fantasy 15 grafik karşılaştırması yapıldı. Bu karşılaştırma videosunda PC sürümüne gelen grafik farklılıkları çok net bir şekilde görülebiliyor. Daha yüksek çözünürlük sayesinde, daha net görseller, daha iyi dokular ve ortam efektleri dikkat çekiyor. Final Fantasy XV’nin PC sürümü, 4K çözünürlüklü dokular, sinema ses sistemlerinde kullanılan Dolby Atmos desteği, birinci şahıs kamera modu ve NVIDIA GameWorks sayesinde geliştirilmiş gölge, çim, ateş, duman ve bunun gibi görsel efektler bulunduracak. Final Fantasy 15 oyununun PC versiyonu Season Pass ve güncellemeler dahil olmak üzere, konsollarda bulunan tüm içeriklere sahip olacak. Oyun, 2018’in başlarında Windows 10, Steam ve Origin üzerinden çıkacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst