gittigidiyor

Firefox Otomatik Doldurma Ayarları Nasıl Kapatılır?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Firefox Otomatik Doldurma Ayarları Nasıl Kapatılır?[/h][h=2]Firefox kullanıcıları otomatik doldurma ayarlarını kapatma konusunda zorluk yaşayabilmektedir.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
firefox-otomatik-doldurma-ayarlari-nasil-kapatilir.jpg
Firefox diğer tarayıcılarda olduğu gibi otomatik doldurma ayarlarını ayrı olarak yapmadığından dolayı kişiler bu ayarları bulamayabilmektedir. Firefox kullanıcılarının bu özelliği kullanmak istememesi halinde rehberdeki adımları takip etmesi gerekecektir. Bu noktada adımları doğru bir şekilde takip ederek kolay bir şekilde sizler de Firefox otomatik doldurma işlevini etkisiz hale getirebilirsiniz.
Firefox’ta otomatik doldurma ayarları diğer tarayıcılara göre farklı olduğu gibi kişilerin arama ve form geçmişi ayarını yapması gerekmektedir. Bunun için ilk olarak tarayıcı açılmalıdır.
Tarayıcı açıldıktan sonra ise kişilerin Seçenekler bağlantısından gizlilik adımlarını takip etmesi gerekmektedir. Açtığınız ekran şöyle olacaktır;
1(49).png

Bu sayfada görüldüğü gibi arama ve form geçmişimi hatırla seçeneğinin pasif hale getirilmesi ile birlikte kişiler kolay bir şekilde bu özelliği pasif yapabilmektedir. İstenildiği zaman ise tekrar aynı bölüm üzerinden yapacağınız işlemler ile birlikte Firefox’ta otomatik doldurma işlemini etkin hale getirebilirsiniz.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst