gittigidiyor

Fitbit akıllı saatler Google Asistan etkileşimini artırıyor

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,986
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
Fitbit akıllı saatleri yeni güncelleme ile birlikte Google Asistan verimliliğini artıracak. Yeni güncelleme cihazlara birkaç özellik daha ekliyor.

fitbit-saatler-google-asistan-etkilesimini-artiriyor.jpg


Google, Fitbit’i satın aldığından beri sık sık güncelliyor ve her güncellemede cihazın verimliliği artıyor. Yeni güncelleme ile Fitbit üzerinden Google Asistan ile etkileşime geçebileceksiniz. Google, Fitbit cihazlarda Google Asistan desteğini genişletmeyi amaçlıyor. Yeni güncellemeler saatlere birkaç özellik katıyor.

Fitbit Sense ve Versa 3 üzerinden Google Asistan ile konuşabileceksiniz​

Fitbit’e Google Asistan ile konuştuğunuzda sesli yanıtlar veren Sense ve Versa 3 güncellemeleri geldi. Ayrıca çok daha faydalı olan kan oksijen izlemesi de kullanıma sunuldu. Güncelleme Versa 3 sahipleri için daha kolay saat kadranı değişiklikleri ve kalp atış hızı uyarıları da getiriyor. Artık Google Asistan’a komut verdiğinizde Fitbit saatiniz de karşılık verebiliyor. Bu özelliği açıp kapatabiliyorsunuz. Fitbit için gelen güncelleme Google Asistan ile sınırlı değil. Artık kan oksijen değerlerinizi görmek Fitbit saatlerinizde daha kolay bir hale geliyor.

fitbit-versa-3.jpg

Kan oksijen değerlerinizi telefonunuzdaki uygulamadan değil de artık saatinizdeki Bugün panosundan rahatlıkla görebilirsiniz. Yüksek ve düşük kalp atış hızı uyarılır artık Versa 3‘e de geliyor. Yeni güncelleme ile birlikte saat kadranını değiştirmek için kadrana uzunca basmanız yeterli, karşınıza çıkan 5 kadrandan birini seçebilirsiniz. Bu özellik Apple Watch kullanıcılarına tanıdık gelebilir. Halihazırda bir akıllı saat kullanıcısıysanız Fitbit’in kavuştuğu bu yeni özellikler size çekici gelmeyebilir fakat akıllı saat kullanmayan tüketiciler için bir şans vermeye değecektir.

shiftdelete.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst