gittigidiyor

FlashFXP v4.1.8 Build 1701

DrmRBy

Aktif Üye
Katılım
23 Ara 2011
Mesajlar
90
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
32
Konum
istanbul

qGCKN.png

info-1.png



Güzel ve kullanışlı bir FTP programı. Explorer tarzı bir arayüze ve gelişmiş özelliklere sahip. Kullandığınız diğer FTP programlarındaki (CuteFTP, LeapFTP vs.) kayıtlı siteleri kolayca programın içine ilave edebilirsiniz. Bir diğer önemli özelliği ise sunucudan sunucuya transfer (FXP) imkanı vermesi. Sürükle bırak, CHMOD desteği, SSL/TLS transfer özelliği, firewall ve proxy desteği, uygulamaları şifreleme, hız limiti, istatistik tutma, programlanabilme özelliği ve otomatik yeniden bağlanma diğer artı yönleridir.

screen-1.png

DBbRV.png



download.png


http://ul.to/yo4i3yiv

http://turbobit.net/kk27qhqdf05l.html




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst