gittigidiyor

Florya'da maaş krizi

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
sv9k0.jpg


20 Eylül 2013 Cuma

Aylık 18 milyon doları gideri olan G.Saray'da nakit akışında yaşanan tıkanıklık Florya'yı da vurdu. Futbolcuların alacakları büyüyor.
Floryada maaş krizi

Sabah’ın haberine göre; Süper Lig'de 4 maçta bir galibiyet, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşısında yaşanan hezimet, Galatasaray'da sportif başarıyı sorgular ve kriz ortamı yaratırken, sarı-kırmızılı kulübün kasası da S.O.S veriyor. Futbolcu alacakları, transfer taksitleri ve tüm şubelerin işletme giderleri ve personel maaşları için ayda 18 milyon dolara ihtiyacı olan G.Saray yönetimi, nakit akışının tıkanması ve sermaye artırımının gecikmesi nedeniyle zor günler yaşıyor. Aslan'ın yaşadığı nakit krizi nedeniyle, Sportif AŞ'nin Florya'da futbolcuların alacaklarını da geciktirdiği ve bunun takımda büyük sıkıntı yarattığı sarı-kırmızılı camiada konuşuluyor

BURAK YILMAZ SATILMAYINCA...

G.saray'da Ünal Aysal'ın ikinci başkanlık döneminde Futbol Şubesi sorumlusu olarak bir yönetim kurulu üyesini atamaması da Florya'da sıkıntı yarattı. Önceki dönemde yapılacak olan ödemelerde kasa kolaylığı sağlayan Abdurrahim Albayrak'ın yanı sıra şirketler ile Florya arasındaki para trafiğine yön veren Ali Dürüst'ün yokluğu futbol şubesinde düzenin bozulmasına sebep oldu. Başkan Ünal Aysal'ın yeni yönetiminde yer alan isimlerden hiçbirinin kulübe kasa kolaylığı sağlayacak bir rakamı vermediği ve nakit krizine by-pass arayan yönetimin, transferin son günlerinde Burak Yılmaz'ı Lazio'ya satma ısrarının da sebebinin bu para kriz olduğu ifade edildi




TERİM ÇÖZÜYORDU

Galatasaray'da daha önce çalıştığı 2 dönemde de yönetimlerden kaynaklanan para krizi yaşayan Fatih Terim, 4 yıl arka arkaya şampiyon olan kadroda yer alan futbolcuların transfer alacağı ve primlerinin düzenli ödenmesi için büyük çaba harcamıştı. Terim o dönem, Florya'daki kasasından futbolculara nakit akışını sağlamış ve takımın problemsiz yola devam etmesini sağlamıştı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst