gittigidiyor

FOBEM-318HD siyah ekran YARDIM

Yigitaltay

Aktif Üye
Katılım
6 Tem 2020
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Konum
etimesgut
Merhaba elimde FOBEM-318HD kullanıyorum ne olduysa film izlerken kendiliğinden kapandı açarken HD yazısı logosu geliyor ardındanda siyah ekran kumandadan hiçbirşey yönetilmiyor (açma-kapama tuşu bile) çalışmıyor ne yapmam lazım uydu alıcımın yazılımı çökmüş olabilirmi yoksa yanlış bir tuşamı bastım lütfen konuma yardımcı olunuz. iyi çalışıyordu şifreli kanallarda GOTO tuşuna basınca key menüsü geldiğini öğrendiğimden sonra bozuldu biss olan sayıları oynadığım için bozulduğundan şüpheleniyorum ama kendisi bozuldu bu uydu alıcım lütfen bana yardımcı olun. uydu alıcımda bir çok kanal var onları sıralamak için ömrümü harcadım.
çözünürlülük 1080İ de kalıyo kumanda da yönetilmiyor ve uydu gözüde yeşil kumandada kapatma tuşuna basınca kırmızı olmuyor.

Kutusunda * Çok Fonksiyonlu USB Arabirimini Kullanarak USB Bellek Üzerinden Yazılım ve Kanal Bilgisi Güncelleyebilme ve
* Yanlış Yazılım Atılması Durumunda Kendisini Koruyabilen Flash Bellek
yazıyor ben şimdi soğutucumun 2 yeri usb olan kabloyu fobeme ve leptop'uma takarsam bilgisayar > aygıt yöneticisinden bu uyduyu görüp yazılım falan atabilirmiyim lütfen yardımcı olunuz?
 

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
cihazın av gidişinden görüntü alabiliyormusunuz önce ona bakın eğer açıyorsa kumanda edip etmediğini görürsünüz görüntü gelirse fabrika ayarlarına dönebilirsiniz hiç tepki yoksa yazılım yükleyin yarın detaylı araştırıp bakmak lazım kurtarma yazılımı ile kurtarabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst