gittigidiyor

Folder Lock 7.7.4

By J0K3R

Aktif Üye
Katılım
13 Mar 2016
Mesajlar
38
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Konum
Sakarya
LbDq4Z.jpg


Folder Lock şifre korumalı dosyalar yapabilen, dosyaları iyice gizlemenize yardım eden, istediğiniz sayıda klasörü şifreleme olanağı sunan, ister sürücüleri, ister dosyaları, resimleri veya herhangi bir dokümanı şifreleyebilen hızlı bir dosya güvenlik yazılımıdır.

Sadece saniyelerinizi vererek bu şekilde basit bir koruma sağlayabileceğiniz program ile kilitlediğiniz dosyalar silinemez, yeniden adlandırılamaz, taşınamaz duruma gelirken ayrıca gizli ve erişimsiz özelliklere de bürünebiliyor. Güvenli bir şekilde klasörlerinizi kiliteyebilirken isterseniz onları karıştırabilir veya şifreleyebilirsiniz. Hızlı ve basit yapısı ile çabuk bir çözüm sağlayan Folder Lock dosya güvenliği konusunda güzel bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Folder Lock ayrıca tamamen taşınabilir özelliğe sahip. Böylece isterseniz USB belleklerinizi, harici disklerinizi, yeniden yazılabilir CD ve DVD'lerinizi, dizüstü bilgisayarlarınızı istediğiniz tüm özel bilgilerinizi kilit altında tutabileceksiniz.

Program yeni sürümünde verdiği online veri yedekleme özelliğiyle şifreli verilerinizin yedeğini tutuyor.

6m1LG9.png


Folder Lock 7.7.4
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst