gittigidiyor

Folder Lock v6.6.0 || En iyi Şifreleme Programı

neco71

Aktif Üye
Katılım
16 May 2011
Mesajlar
185
Tepkime puanı
13
Puanları
0
Yaş
56
M0wtS.jpg


Folder Lock v6.6.0 || En iyi Şifreleme Programı || Katılımsız

bilgi.png


Folder Lock şifre korumalı dosyalar yapabilen, dosyaları iyice gizlemenize yarayan, istediğiniz sayıda klasörü şifreleyebilen, ister sürücüleri, dosyaları, resimleri veya herhangi bir doküman şifreleyebilen hızlı bir dosya güvenlik yazılımı.

Sadece saniyelerinizi vererek bu şekilde basit bir koruma sağlayabileceğiniz bu yazılım ile kilitlediğiniz dosyalar silinemez, yeniden adlandırılamaz, taşınamaz, gizli ve erişimsiz özelliklere bürünüyor. Güvenli bir şekilde klasörlerinizi kiliteyebilir veya şifreleyebilirsiniz hemde çok hızlı bir şekilde.

Folder Lock yazılımı ile sabit sürücünüzdeki tüm klasörlere, dosyalara, resimlere, dökümanlara ve aklınıza gelebilecek her türlü dosyaya kilit koyabilirsiniz. İsterseniz yazılımın kendi oluşturduğu bir kasaya çok önemli dosyalarınızı atabilir ve insanların görmesini engelleyebilirsiniz. Yazılım şifreleme işlemini 2 saniyede yapacak kadar iddialı ve hızlı. Tek bir fare tıklaması ile şifreleme yapabilecek kadar da basit. Dosyaları şifreleme işleminde DOS altından dahi açılmıyor, üstelik sistem kendiliğinden açılıp kapansa bile her seferinde kendiliğinden şifre koruması devreye giriyor. Hem flaş diskleri hem de disket sürücüsünü şifreleyebilme özelliği de bulunuyor. Desteklediği dosya formatları; FAT16, FAT32, NTFS, EFS.



NOT: ÇOK ÖNEMLİ:

PROGRAMI KURARKEN NETI KAPATIN VE AV DEVRE DISI BIRAKIN. PROGRAMI YONETICI OLARAK KURUN VE PROGRAM KURULDUKTAN SONRA PROGRAMI YONETICI OLARAK ACIN. PROGRAMI HER AÇIŞINIZDA YONETICI OLARAK AÇIN AKSI TAKTIRDE LISANSI KAYBEDERSINIZ. YENIDEN YUKLEMEK ZORUNDA KALIRSINIZ. AMA SU KESIN KI BUTUN İŞLEMLERI YONETICI OLARAK YAPARSANIZ HICBIR SORUN YOK SORUN VAR DIYEN ARKADASLAR LUTFEN YAZMASINLAR





Boyut: 5 MB
Sıkıştırma: zip / Şifresiz
Tarama: KIS 2011 / Durum Temiz
Platform: Windows Xp / Vista / 7




download.png



Folder Lock v6.6.0 Katılımsız
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst