gittigidiyor

For Honor, Nintendo Switch için çıkmayacak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
For Honor, Nintendo Switch için çıkmayacak

Şaşırdık mı?


14 Şubat 2017 tarihinde, yani sevgililer gününde, piyasaya çıkmaya hazırlanan For Honor şimdiden birçok oyuncu tarafından sevildi. PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanan bu oyun, etkileyici grafiklere sahip. Sanırım bu konuda hepimiz hemfikiriz. Bu görselliği, oyuna sağlayanlar da zaten PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları. Peki, oyunumuz Nintendo Switch için de çıksa nasıl olurdu? Bu sorunun cevabını bizlere Ubisoft veriyor, Trusted Reviews sayesinde. Çünkü Trusted Reviews, Ubisoft çalışanlarından birisi ile kısa bir röportaj gerçekleştirdi ve bu röportaj sonunda öğrenmiş olduk ki, For Honor, Nintendo Switch için çıkmayacak. Sebebi de zaten belli değil mi?
for_honor_warlord_screen-600x338.jpg

Ubisoft, oyunlarını Nintendo Switch konsoluna çıkartmak hakkında, “Bu, şu an bizim odak noktamız değil. For Honor, çok uzun zamandır geliştiriliyor ve bizim ana düşüncemiz, bu oyun tutacak mı? Bu noktaya geldiğimiz zaman ve başarılı olduğumuz zaman düşünebileceğimiz bir şey bu.” şeklinde konuştu. Ayrıca geliştiriciler, oyunlarının 100 yıl sonra da oynanabilir olmasını istediklerini belirtti. Bunun sebebi ise, kılıç kalkan mekaniklerinin tam yerinde olması ve insanlara sürekli olarak geçmişi hatırlatıyor, onları geçmişe götürüyor olması. Ne diyelim? Belki bundan 100 sene sonra, başka bir Nintendo konsolunda bu oyunu görebiliriz. Fakat 100 sene kim bekleyecek şimdi?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst