gittigidiyor

<ForbesTen 2022 de en ihtiyaç duyulan meslekler...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Sağlık - Hemşire​

Sağlık - Hemşire


Dünya genelinde milyonlarca insanın ölümüne neden olan koronavirüsten kuşkusuz en çok etkilenen alanlanlardan biri. Koronavirüse yakalandılar, yılmadılar görevlerine yine devam ettiler. Hatta ne yazık ki binlerce sağlık çalışanını da kaybettik. Çok zorlu günler geçirdiler. Birçoğu bu zorluğa dayanamayarak istifa etti. Hemşire sıkıntısı olmasına rağmen, pandemi durumu daha da kötüleştirdi. Bu nedenle de 2027 yılına kadar en az 500 bin kayıtlı hemşireye daha ihtiyaç duyulacağı belirtildi.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Bilgi Teknolojisi - Yazılım ve Uygulama geliştiricileri​

Bilgi Teknolojisi - Yazılım ve Uygulama geliştiricileri


Uzaktan çalışmaya ve akıllı telefon geliştirmeye yönelik talebin artması, yazılım ve uygulama geliştiricilerine ihtiyaç duyulmasını sağladı. Şirketlerin önceliği artık çevrimiçi kodlamayı öğrenen insanlar oldu. İşgücü İstatistikleri Bürosu (BLS) on yılın sonunda yazılım geliştirme alanının yüzde 22 oranında büyüyeceğini tahmin ediyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Tedarik Zinciri Yönetimi - Satınalma Temsilcisi, Lojistik Analisti ve Dağıtım Yöneticisi​

Tedarik Zinciri Yönetimi - Satınalma Temsilcisi, Lojistik Analisti ve Dağıtım Yöneticisi


Karantina dönemindeki online satın alma pek çok perakendecinin uzun süredir güvendiği tam zamanında teslimat yöntemlerini alt üst etti. Bu nedenle de bu süreci iyi yönetecek profesyonellere ihtiyaç artıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Finansal Yönetim​

Finansal Yönetim


Bu alandaki kariyerlerin de önümüzdeki on yılda yüzde 15 oranında artması bekleniyor
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Aktüeryal ve İstatistikçi​

Aktüeryal ve İstatistikçi


Aktüerler, on yılın sonunda neredeyse yüzde 20'lik bir büyüme oranına ve altı rakamın üzerinde bir medyan gelire sahip. İstatistikçiler ise verileri analiz ederek ve gelecekteki satışları, kârları ve büyümenin önündeki engelleri öngörerek şirketlere yardımcı olurlar.




BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst