gittigidiyor

Format Sonrası Programlar Arşivi 2016 Full indir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Format Sonrası Programlar Full Versiyon indir

Makay Katılımsız Programlar Aşivi indir


SilentAll Katılımsız Programlar Arşivi indir


Proctives 2016 Katılımsız Program Arşivi indir



SilentAll ekibinin yeni çıkardığı format sonrası gerekli programlar (katılımsız program arşivi). Arşiv içerisinde yok yok diyebiliriz. Torrent indirme programı, bilgisayar bakım programı, Adobe Acrobat / Reader, cd / dvd / usb yazdırma programı, anti virüs programı, google chrome, iso yazdırma programı, ekran kaydetme programı, virtual box, pdf okuyucu program, veri kurtarma programı ve dahası. Toplamda 83 adet program. Hepsi katılımsızdır, katılımsızprogramlar otomatik olarak kurulurlar (next veya ileri butonları gelmez sizi uğraştırmaz, arkla planda kurulurlar. Otomatik kuruldukları için anti virüs programları tarafından uyarı verebilirler. Size tavsiyem kurulumdan önce anti virüs programınızı devre dışı bırakıp öyle kurulum yapın.

Not: En yeni eklenen program arşivi ile eskilerini alt alta sıraladım, hangisini isterseniz onu indirin fakat tavsiye isterseniz her zaman en yenisini indirin.

Yeni 2016 Proctives katılımsız format sonrası programlar arşivi de eklendi. Bilgisayarınıza format attıktan sonra programları tek tek kurmaktan sıkıldıysanız bu katılımsız programlar arşivi 2016 tam size göre. İçerisinde winrar,photoshop, anti virüs programı, google chrome, mozilla firefox, bilgisayar optimizasyon programları, driver programları gibi işinize yarayacak bir çok program mevcut. Tek link olarak hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Eğerinternet download manager kullanırsanız daha da hızlı ve sorunsuz indirebilirsiniz. Silentall'ın hazırlamış olduğu yenikatılımsız programlar arşivi linkleri de eklendi.






SilentAll Katılımsız Program Arşivi indir (2016 Ekim YENİ)

normal-indir2013.png


Turbobit indir


Upterabit indir


Uptobox indir


Userscloud indir


Boyut: 4,23 Gb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz




Proctives Katılımsız Program Arşivi 2016 [Lite] AIO





Proctives Katılımsız Program Arşivi 2016 [Lite] AIO

normal-indir2013.png


TurboBit indir


UsersCloud indir


UptoBox indir


OpenLoad indir


LolaBits indir


Boyut: 828,69 Mb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz




SilentAll Katılımsız Arşivi




SilentAll 2016 Format Sonrası Programlar Arşivi (29.03.2016)

normal-indir2013.png


TurboBit indir


UpTeraBit indir


UptoBox indir


UsersCloud indir


Boyut: 3,10 Gb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz




Makay Katılımsız Arşivi




Makay 2015 Format Sonrası Programlar Arşivi

normal-indir2013.png

TurboBit indir

UptoBox indir

UsersCloud indir

Boyut: 8,07 Gb
Virüs Taraması: Eset Smart Security / Temiz

Format Sonrası Programlar Full Tam indir


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst