gittigidiyor

FormatFactory 3.0.1.1 Portable Türkçe & Multilingual

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
FormatFactory 3.0.1.1 Portable Türkçe & Multilingual


ksu11.png


ksu14.png



Format Factory çok fonksiyonlu bir medya format dönüştürücüsüdür. Tüm medya formatlarını birbirine dönüştüren tamamen ücretsiz bir program olan FormatFactory'de dönüştürebileceğiniz formatların başında MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF, MP3/OGG/WMA/M4A/WAV/MIDI, JPG/BMP/PNG/TIF/ICO geliyor. Ayrıca DVD rip özelliği ile de bilgisayarınıza kaydetmek istediğiniz DVD filmleri çok kolay bir şekilde işleyebilirsiniz. Sahip olduğu özellik ile MP4 için iPod/iPhone/PSP format desteği de sunmaktadır. RMVB kaynak dosyaları desteği de mevcuttur.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst