gittigidiyor

Fotoğraflarınızdan Ekran Kilidi Yapan Uygulama

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
1468137989_diy-locker-diy-photo.jpg

DIY Locker - DIY Photo Apk indir
Aldığımız telefon çeşitleri ve akıllı telefon teknolojisinin ilerlemesi ile birlikte insanlar doğal olarak kendi dünyasını telefon içerisine yüklemektedir. Özellikle bu telefon takımı içerisindeki sistemli ve istenilen özellikleri yansıtan doğal ortamlarda oluşturulan genel telefon koruma sistemleri de sağlamaktadır.

Telefon koruma sistemi resimli bir şekilde yapılmakta ve ekran kilidini fotoğrafla oluşturmanızı sağlamaktadır. Genel gizliliğin korunması adına başarılı bir şekilde tasarlanmış ve istenildiği gibi dolaylı bir kullanım özelliği sunan bu sistemin çok başarılı olması ve çok fazla indirilmesi de farklı kullanım ve tasarımından kaynaklanmaktadır. Bu uygulamayı sitemizden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Özellikle desenli kişiye ait olacak şekilde tasarlanmış kilit çok farklıdır. Bununla birlikte ilgi çekici şekilde yapılmış duvar kağıtları da uygulamanın diğer avantajlarındandır. Bu durum ile birlikte kolay bir şekilde tercih edilen ve uygulana programların başında gelen telefon kilidi ve genel uygulama paketleri de bu sistemin yansıtıcılarıdır. Bazı farklılıkları ortaya koyan genel özelliklerini verecek olursak fotoğraflı giriş kodları, telefon şifresi için kullanılacak fotoğraf menüsü, desenli giriş kodu, farklı modelde şifre stili, ara yüzde ki şifreler bunların bir parçasıdır. Bununla birlikte elde edilen parçalar ve desenlerin oluşturulması da bu durumun genel parçası olarak ele alınmaktadır.

Kolay kısa yollar ve tercih edilir uygulamalar olarak kullanımın artması ve tercih edilme sayısını indirme ekranında ki ara yüzden görebilirsiniz.







eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst