gittigidiyor

Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
4square-hesap-silme-manset_640x360.png


Popüler mekan arama uygulaması Foursquare’de hesap silme son derece kolay. Farklı mekan keşfetme uygulaması keşfedenler için tek adımda Foursquare Swarm hesabı silme işlemini anlatıyoruz.
İlk çıktığı dönem herkesin gittiği mekanları bildirdiği başka bir deyişle check-in yapmak için kullandığı popüler mobil uygulama Foursquare, artık mekan önerisinde bulunuyor. Check-in yapmak isteyen kullanıcılar Swarm uygulamasına yöneldi. Şu anda hem Foursquare hem de Swarm’u kullanan kullanıcıların sayısı oldukça fazla ancak mekan arama ve check-in yapma olarak ikiye bölünmesi veya başka bir sebepten ötürü artık eskisi kadar popüler uygulamalar değiller. Bu noktada siz de Foursquare ve Swarm hesabınızı tamamen silme kararı veren kullanıcılar arasındaysanız aşağıdaki adımları takip ederek her iki hesabınızı da aynı anda, tek kalemde silebilirsiniz. Bu arada Foursquare için uygulamadan hesap silme yapılamıyor.

Not: Foursquare hesabınızı sildiğiniz vakit eş zamanlı olarak Swarm hesabınızı da silmiş oluyorsunuz. Hesabınızın silinmesiyle birlikte o güne kadar yaptığınız tüm check-in’ler, keşfettiğiniz mekanlar, öneriler… her şey uçup gidiyor.

Foursquare Swarm Hesap Silme Linki: https://tr.foursquare.com/delete_me

Foursquare Hesap Silme



  • Foursqaure Swarm hesap silme sayfasını açıyorsunuz.
  • Foursquare ve Swarm uygulamasını neden bıraktığınızı belirtiyorsunuz.
  • Emin misiniz? Sorusunun hemen altındaki notta silme işleminden sonra verilerinizin geri kurtarılamayacak şekilde silineceği hatırlatılıyor. Eminseniz “Delete Account” butonuna tıklıyorsunuz.
  • Son adım olarak şifrenizi girip Foursquare ve Swarm hesabınızı silmiş oluyorsunuz.



4square-hesap-silme.png


İndir

Foursquare Android

Android İçin Foursquare Uygulaması

İndir

Foursquare iOS

iPhone, iPod Touch ve iPad İçin Foursquare Uygulaması

İndir

Swarm Android

Android için Foursquare Swarm Uygulaması

İndir

Swarm iOS

iOS için Swarm Uygulaması
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst