gittigidiyor

FOX'ta yayınlanan 'Aşk Mantık İntikam' dizisine ceza...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), FOX TV'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün yer aldığı "Aşk Mantık İntikam" adlı diziye ceza verdi.


RTÜK'ten yapılan açıklamaya göre, haftalık olağan toplantıda izleme raporları ele alındı. RTÜK toplantısında, "Aşk Mantık İntikam" dizisinde, toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen ve kadına karşı ayrımcılığı besleyen aşağılayıcı ifadeler olduğu gerekçesiyle yayıncı kanala üst sınırdan idari para cezası ve program durdurma yaptırımı uygulandı.


Güney Kore yapımı "Canning Single Lady"den uyarlanan "Aşk Mantık İntikam" dizisinin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal üstlenirken, yönetmen koltuğunda Umut Kırca yer alıyor. Senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ile Nil Güleç Ünsay'ın kaleme aldığı dizinin konusu şöyle:


"Garsonluk yapan Esra, yaşadığı sıkıntı dolu hayattan artık kurtulmak ister. Bunun için de mühendis olan Ozan ile mantık evliliği yapar. Ancak evliliğinde de maddi ve manevi sıkıntılar yaşayan Esra, Ozan'dan ayrılır. Ozan, boşanmasından bir süre sonra bir yazılım şirketi açarak zengin olur. Leyla'nın bir gün Ozan'ın şirketinde işe başlamasıyla ikisinin yolu yeniden kesişir."




duvar
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst