gittigidiyor

Franco formayı bırakmıyor

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2783684.jpg

Sezon başında Kolombiya’nın Millonarios takımından transfer edilen Pedro Franco, ligin ilk devresinde forma şansı bulmak bir yana 17 maçta sadece Akhisar Belediyespor maçında 18 kişilik kadroya girebilmişti. İkinci yarıda ise Trabzonspor maçının 62. dakikasında ilk kez formasına kavuşan Franco, Necip’in sakatlığının ardından üstlendiği görevi Kayseri Erciyes, Gaziantep ve Kasımpaşa maçlarında da göstererek Bilic’in güvendiği isimler arasına girdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst