gittigidiyor

[Free][App][Android]AppLock-Say No to Security Attack

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
applock-antivirus-740x355.png

Meraklı ortakları? Yaramaz çocuklar? Telefon gizliliği? AppLock size yardımcı olacaktır. Günümüzde, şifrelerle dolu bir dünyada yaşıyoruz. Mülkümüzü güvende tutuyorlar. Banka kartları, oyun hesapları vb. Için şifreler. Uygulamaların da bir şifreye ihtiyacı vardır. EosMobi tarafından AppLock size yardımcı olacaktır.



tumblr_on3r2nQGy21sxao59o1_400.png



AppLock, uygulamalarınızı ve kişisel sohbet dosyalarınızı WhatsApp, Messenger, Line, WeChat, SMS ve Facebook'tan korumak ve güvende tutmak için güvenilir bir koruma olabilir. Ayrıca, fotoğraflarınızı, videolarınızı kilitlemeye yardımcı olur ve Android cihazlarınız için daha güçlü koruma sağlar.

Şimdi rahat bir nefes alacaksınız ve endişelenmeyin:

* Bir duşta olduğunuzda, mesajlarınızın etrafında dolaşmaya çalışan kız arkadaşı / erkek arkadaşı* Ebeveynler / çocuklar Galeriniz veya Facebook durumunuz hakkında merak uyandırıcı* Meslektaşları, telefonunuzu kullanmalarına izin verdikten sonra, yanlışlıkla, özel fotoğraflarınızı / videolarınızı görür

AppLock ne yapar?

* Kolayca ve hızlıca, uygulamalarınızı, iletilerinizi gizleme / kilidini açma, gizliliğinizi savunmak için daha az karmaşık bir teşekkür* Kişisel videolarınızı, resimleri gizli ve korumalı tutun, galerinizi ve gizliliğinizi iki katına çıkarın



tumblr_on3r44oeW31sxao59o1_540.png




AppLock'un özellikleri şunları içerir:

* Yeni kullanıcı arayüzü - daha basit, daha şık, daha sezgisel ve kullanımı daha kolay* Başkalarının özel verilere yetkisiz erişmesini önlemek için uygulamaları kilitleyin* Telefonun kullanılmasını önleyecek Kilidi Ayarları sistem ayarını değiştirmek için* Gizlilik kilidi, Galeri veya sıcak videolar ve diğer hassas gizlilik uygulamalarında resimlerinizi görmesini engellemek için* PIN Kilidi: rastgele klavye. Uygulamaları kilitlemek çok daha güvenli* Desen Kilidi: basit ve taze arayüzü, kolay kilidini* PIN veya Desen Kilidi kullanarak herhangi bir uygulama Kilit

Genel Değer:

Genel olarak, AppLock taahhüt ettiği her şeyi yapabilecek oldukça sağlam bir güvenlik uygulamasıdır. Google Play Store'dan indirilebilir.

https://play.google.com/store/apps/d...rce%3Dforumseo
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst