gittigidiyor

ftb güncellemede v9.12.06

kkabasakal

Aktif Üye
Katılım
20 Eki 2013
Mesajlar
35
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
37
Konum
malatya
ftp güncellemede v9.12.06 güncel son yazılım.bin yazıyor ve birde Xtream_tandberg test yazılım.bin yazıyor hangisi iyi usta bendeki Xtream_tandber test yazılımı yüklü iti gibi ama Xtream codes iptv yazan yerde 2950 kanal alıyor fazla almıyor bendeki kanal sayısı 4000 yani 1050 tanesini seyredemiyorum Xtream daki kanal 2950 sayısını arttırabilir miyim Yada v9.12.06 güncel son yazılım.bin yazılımını yüklesem iptv kanal sayısında (2950) artış olur mu yani 4000 kanalı izleyebilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim birde v9.12.06 güncel son yazılım.bin yazılım hakkında bildilendirirseniz
 

digimy

Emirdağlı
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,291
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
sorunun cevabı nerdeyse içinde test yazan biönceki yazılım ama diğeri yeni yazılım yükleyip kullanabilirsiniz
 

aozaslan

Aktif Üye
Katılım
7 Ara 2011
Mesajlar
228
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
Sorgun
iyi akşamlar arkadaşlar.bu yazılımı ilk çıktığında indirip kurmuştum.bugüne kadar almış olduğum iptv yi sorunsuz izliyordum.sabahtan beri satın almış olduğum iptv iniyor kanallar görünüyor ancak veri hatası veriyor.satın aldığım yer sorun yok diyor aldığım iptv yi bilgisayardan izleyebiliyorum.neden sorun yaşıyorum.yardımlarınızı bekliyorum tşk.ederim.
 

aozaslan

Aktif Üye
Katılım
7 Ara 2011
Mesajlar
228
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
Sorgun
tekrar ftp den tanberg exreme test yazılımını indirip yükledim.iptv de listeler iniyor ancak açılmayıp veri hatası yapıyor.4 aydır bu güne kadar bir sorun yoktu açılıyordu.acil yardımlarınızı bekliyorum

kamasonic 1512 hd de bulunan free iptv ler normal olarak çalışıyor

iptv aldığım yerle görüştüm yeni bir link gönderdi sorun çözüldü
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst