gittigidiyor

full hd uydu alıcısı

aozaslan

Aktif Üye
Katılım
7 Ara 2011
Mesajlar
228
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
Sorgun
kullanmakta olduğum kaon 9944 cihazı güncelleme desteği olmadığı için bissleri açmıyor diye kendi bulduğum key dosyasını attığımda kırmızı ışıkta kaldı.servise verdim.bir türlü ısınamamıştım.aldığıma pişman olduğumdan yeni bir alıcı almaya karar verdim.full hd.server özellikli ayrıca güncel yazılım desteği sürekli olacak bir cihaz(yabancı kanallardan futbol izlemek için).(kullandığım serevr süresi 3 ay sonra bitiyor)uygun fiyatlı hangi cihazı önerirsiniz.
 

aozaslan

Aktif Üye
Katılım
7 Ara 2011
Mesajlar
228
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
Sorgun
evet okumamışım ustam.sizin tavsiyenize göre 3 tane belirledim.
jameson 2017 ile birlikte http://urun.gittigidiyor.com/ses-gor...cisi-127009407 ile
http://satcafesi.net/forum/kamosonic...ampanyasi.html arasında kaldım.kaon güncel destek vermiyor.jameson da server yok.destek nasıl bilmiyorum.next destek çok iyi,kamasonic te server ve iptv avantajı ama destek nasıl bilmiyorum.kaondan canım yandı.kararsız kaldım.hangisi size ileri yöneliktır. kaonda 4/a ya geçince bir türlü bissleri açmadı sonunda flash yaktık.burda kamasonic gibi düşünüyorum ama kararsız kaldım.
 

aozaslan

Aktif Üye
Katılım
7 Ara 2011
Mesajlar
228
Tepkime puanı
0
Puanları
16
Konum
Sorgun
evet bugün gidip bir tane kamasonic 1512 aldım.motorlu çanağım var.kurulum motor.dan uyduyu buldum nasıl kaydedeceğim bir türlü çözemedim.hafızaya nasıl alacağım.şu anda türksatta sinyal tamam dım hareket.dur.devamlı hareket dur.git 0,pozisyon 0 şeklinde bunu nasıl kaydedeceğim acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst