gittigidiyor

Futbol yayınları için CCCAM uydu ve çanak tavsiyesi yardım

legolasara

Aktif Üye
Katılım
13 Şub 2017
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
Konum
istabul
Öncelikle hepinize iyi akşamlar.

Ustalar başlıkta da belirttiğim üzere futbol maçları için(CCCAM ile izlenilebilecek) hangi uydulardan sinyal almam gerektiğini ve ne tarz bir çanak anten kullanmam gerektiğini soracaktım sizlere.Bulunduğum binada hazırda Türksat uydusu var.Öğrenci olduğum için tek çanak bağlatabilirim bu çanak antenden de farklı uydu sinyalleri almam lazım.Özellikle 5 büyük lig ve ayrıca şampiyonlar ligi için hangi uydulardan sinyaller almam lazım ? Ayrıca Flat Çanak anten mi yoksa multifeed(adından tam emin değilim ) olarak bi çanağa takılan farklı 5-6 lnb ile mi yoksa multifokus olan (fiyatı biraz daha pahalı araştırdığım kadarıyla ) antenden mi en yüksek verimi alırım ? tavsiyelerinizi bekliyorum
 

legolasara

Aktif Üye
Katılım
13 Şub 2017
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
Konum
istabul
maalesef Türkiye'de internet hiç iyi değil.adil kullanım kotası olduğundan 50gb sonrası hız 3mb düşüyor.adil kullanım kotası yüksek ya da sınırsız olan paketler ise çok pahalı. ayrıca yayının da geriden gelmesi ayrı sıkıntı
 

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
5 büyüklerin maçını malum tr neın spor veriyor bu hizmetin korsan yoldan izlenmesi yasak
ve cccam ilede açamassınız fakat yabancı ülkelerin futbolunu izlemek istiyorsanız redline ts2500 ürün önerebilirim
selamlar
 

legolasara

Aktif Üye
Katılım
13 Şub 2017
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
Konum
istabul
cevabınız için sağolun.redline alırım fakat hangi uydulardan sinyal almam lazım onu bilemiyorum
 

coolmeen

DREAMBOX TEKNİSYENİ
Administrator
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
646
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Cam server ile izlemek için yani redcam-icam-ccam-ncam-vs vs cam ile izlemek için öncelikle hotbird13'e,astra19.2'e derece uyduaları ayarlamanız gerekmektedir.
Bu uydularda beinsport alman sky lar,canal+sportlar,elevenler,polsatsportlar vs vs bir çok kanalı izleyebilirsin.
Diğer taraftan uyduya gerek olmadan direkt internetine güvenerek ip tv spor kanallarını,ki içinde yüzlerce spor kanalı dahil bir çok kanalıda İP TV den izleyebeilirsiniz.!!!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst