gittigidiyor

G.Saray bu işi sevdi!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
8 Ocak 2015 Perşembe

Yabancı sınırlaması nedeniyle Pandev ve Dzemaili'yi ucuza satma ihtimaliyle karşı karşıya kalan Galatasaray, yeni kural sonrasında rahat bir nefes aldı.

6lXJr9.jpg

Sarı-kırmızılı kulüpte oyuncular izne çıktı ancak yönetim ve teknik heyetin mesaisi tüm hızıyla devam ediyor... Kadrodaki şişkinliği azaltmak zorunda olan Cimbom’da ayrılacak isimlerin belirlenmesi ve tekliflerin değerlendirilmesi için Abdurrahim Albayrak ile Hamza Hamzaoğlu günlerinin önemli bir bölümünü Florya’da geçirirken yabancı kuralındaki değişiklik de önemli bir adım atılmasına neden oldu...

MALAGA İSTİYOR

Geldiği günden bu yana Pandev’i mutlaka sezonun 2. yarısında kullanacağını söyleyen ve Dzemaili ile birlikte takımda kalmalarını isteyen Hamzaoğlu, yabancı fazlalığı sebebiyle Pandev ve Dzemaili’ye gelecek bir teklifi yönetimin de isteği ile kabul etmek zorunda kalacaktı. Aynı şekilde Malaga da Amrabatkonusunda Galatasaray ile temas halinde.

Fakat yeni süreçle birlikte Pandev ile Dzemaili’yi yok pahasına satma zorunluluğundan kurtulan G.Saray gelecek sezonu da düşünerek Amrabat’a göre de program yapacak... Artık yabancı oyuncular konusundaki planlarını sezon sonuna bırakan Hamzaoğlu, sadece kullanmadığı yerli oyuncular için yönetim ile hareket ediyor.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.