gittigidiyor

"G.Saray'ı önümüzdeki 10 yıl zor günler bekliyor"

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
8 Temmuz 2014 Salı

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Hürriyet'e verdiği röportajın bir kısmında sarı-kırmızılı camia hakkında yorumlarda bulundu.

lBYPgb.jpg

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Hürriyet'e verdiği röportajın bir kısmında sarı-kırmızılı camia hakkında yorumlarda bulundu.

"Galatasaray uzun bir mesele" diyerek konuşmak istemediğini vurgulayan Polat sadece şunları söylemekle yetindi:

“Galatasaray’ı çok yakından izliyorum ve gelişmelere çok üzülüyorum. Galatasaray’ın borçluluk konusu çok uzun bir hikaye. Galatarasay son 3 yılda 1.5 milyar TL’den fazla para harcadı. Bu kaynakları benim bıraktığım enstrümanlarla buldular. Ancak kulübün şu andaki ekonomik durumu çok kötü ve önümüzdeki 10 yılda da Galatasaray’ı ekonomik açıdan çok kötü bir dönem bekliyor. Dolayısıyla bu durum sportif performansına da etki edecek. Galatasaray’ın hiç bir aktivitesine katılmıyorum. Geri dönmeyi düşünmüyorum. Çünkü kulübe kırgınlığım var ve ayrıca işlerim de çok yoğun. Galatasaray’ın bugünkü durumuna çok üzülüyorum. Hepsi bu.”

hercai43

Pretty Girls from your town for night
Aktif Üye
Yasaklı Kullanıcı
Galatasaray olmasa sizleri kim tanırdı Adnan Polat . Bir şey beceremediniz . Bari susun!!!!!!!!!!

caydinel

Aktif Üye
kardeş doğru söylüyorsunda bazen dost acı sööyler.yalan mı mancini takımı hallaç pamuğu gibi atti ve kaçtı gitti...hani yaptıgı transferler nerede. ah ah...

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.