gittigidiyor

G.SKILL'den 32GB DDR4 Bellek

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=3]G.SKILL, iş abartmaya gelince piyasanın en bilinen üyelerinden biri. Firmanın şimdiye kadar ürettiği en hızlı DDR4 bellek kitinin detayları haberimizde.[/h]20.12.2015 / 23:30
gskill_.jpg
64 GB'lık kit halinde tasarlanan ve 3200 MHz ile G.SKILL'in şimdiye kadar ürettiği en hızlı bellek olan CL14, tasarımlarıyla da bir hayli dikkat çekiyor.
gskill-3.jpg
Özel Üretilmiş PC Kasaları"İmaj her şeydir" mottosuyla yola çıkan bilgisayar üreticileri ve kullanıcılar, değişik kasa...


Bundan önceki en hızlı bellekler 3000 MHz hızı sunuyor ve 16 GBlık -2 x 8GB- bir kit halinde satılıyordu.
gskill-1.jpg
Samsung'un geliştirdiği ve SSD'lerde de kullanılan elemanları içinde barındıran bellekler, yüksek hızı kullanıcılarına sunmayı hedefliyorlar.
gskill-2.jpg
G.SKILL'in 3200 MHz'lik bellekleri şuan piyasadaki en hızlı 62 GB'lık DDR4 belleklerden. XMP 2.0 yapısı ve 6. nesil Intel İşlemci'leri desteklemisiyle de Z170 platformlarının gözdesi olmaya aday.
gskill-memory.jpg
Yeni yıla girmeden G.SKILL DDR4 RAM'ler dünya çapında satışa çıkmış olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst