gittigidiyor

Galatasaray 3-1 Beşiktaş

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,987
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR
[h=2]İmparator Fatih Terim’in Galatasaray’ı baştan aşağı üstün bir oyun sergiledi… Eski öğrencisi Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ını sahadan sildi. Derbiyi 3-1 kazanan Galatasaray zirveyle aradaki puan farkını 3’e indirdi[/h]
2_galatasaray--besiktas-maci-hangi-kanalda-saat-kacta_16204997099.jpg


Türk Telekom Stadı'nda oynanan dev derbide Galatasaray güldü. Sarı-kırmızılıların galibiyet gollerini Ryan Babel, penaltıdan Radamel Falcao ile Arda Turan kaydetti. Siyah-beyazlıların tek sayısı ise penaltıdan Rachid Ghezzal ile geldi.
Bu sonuçla yenilmezlik serisini 7 maça çıkaran Galatasaray puanını 78'e yükseltirken, 7 maç sonra mağlup olan lider Beşiktaş 81 puanda kaldı.
Öte yandan MKE Ankaragücü deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe de Beşiktaş ile arasındaki farkı 2'ye indirdi.
Radamel Falcao 9. golünü kaydetti
Galatasaray’ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao, Beşiktaş derbisinde attığı golle bu sezon rakip fileleri 9. kez havalandırdı.
Süper Lig’in 40. haftasında Beşiktaş ile evinde oynayan Galatasaray’da Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao, 7 maç sonra 11’de başladı. Falcao, mücadelede 1 de gol kaydetti. Müsabakanın 45+1. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen yıldız futbolcu, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.
35 yaşındaki futbolcu böylece bu sezon ligdeki 9. golünü atmış oldu. Falcao’nun 2 de asisti bulunuyor.
Karşılaşmaya 11’de başlayan Radamel Falcao, 63. dakikada yerini Mustafa Muhammed’e bıraktı.

AW315779_01.jpg

Galatasaray galibiyet serisini 4’e çıkardı
Galatasaray, Beşiktaş galibiyetiyle ligde üst üste 4. galibiyetini elde etti.
Süper Lig’in 40. haftasında Galatasaray evinde karşılaştığı Beşiktaş’ı 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar bu maçla ligde yenilmezliğini sürdürdü ve üst üste 4. galibiyetini elde etti. Aslan son 7 mücadelede de 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı.
Sarı-kırmızılılar, Göztepe, Antalyaspor, Konyaspor, Gençlerbirliği ve Beşiktaş’ı yenerken, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor ile de berabere kaldı.

AW315780_01.jpg

Galatasaray bu sezon ikinci derbisini kazandı
Galatasaray, bu sezon Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı 4 derbide 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.
Galatasaray, Beşiktaş maçıyla bu sezon oynadığı derbileri tamamladı. Maçtan galip ayrılan sarı-kırmızılılar, bu sezonki ikinci derbi galibiyetini elde etti. Aslan Fenerbahçe ile evindeki oynadığı derbide berabere kalırken, deplasmanda da 1-0’lık skorla galip ayrıldı. Cimbom, Beşiktaş’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Arda Turan'ın bu sezonki 4. gol sevinci
Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, Beşiktaş derbisinde attığı golle bu sezon 4. kez rakip fileleri havalandırdı.
Galatasaray’da Arda Turan, Beşiktaş derbisine yedeklerde başladı ve 73. dakikada Ryan Babel’in yerine dahil oldu. Arda, oyuna girdikten 3 dakika sonra rakip fileleri havalandırdı ve takımının 3. golünü kaydetti. 34 yaşındaki futbolcu, bu sezon Sivasspor, Göztepe ve Trabzonspor müsabakalarından sonra 4. golünü attı.

AW315783_01.jpg

Beşiktaş 7 maç sonra kaybetti
Galatasaray deplasmanından 3-1’lik yenilgiyle ayrılan Beşiktaş, Süper Lig’de 7 maç aradan sonra yenildi.
Süper Lig’in 40. haftasında Galatasaray deplasmanında boy gösteren Beşiktaş, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla siyah-beyazlılar ligde 7 maç aradan sonra mağlup oldu. Son olarak 32. haftada Kasımpaşa deplasmanından 1-0’lık yenilgiyle ayrılan Sergen Yalçın’ın ekibi, sonrasında çıktığı 7 karşılaşmadan 5 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı. Alanyaspor, BB Erzurumspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Hatayspor karşılaşmalarından 3 puanla ayrılan Beşiktaş, Ankaragücü ve Sivasspor maçlarında ise rakipleriyle berabere kalmıştı.

AW315772_01.jpg

Maçtan dakikalar
11. dakikada Gedson’un uzun pasında savunma arkasına sarkan Babel topla buluştu. Sol çaprazdan ceza sahası içerisine girip kaleciyle karşı karşıya kalan Babel’in vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0
15. dakikada sağ çaprazdan Ghezzal’ın kullandığı serbest vuruşta kale önünde Larin’in yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.
38. dakikada Donk’un ceza sahası içinde Atiba’ya yaptığı müdahaleyi hakem Cüneyt Çakır, VAR’da izleyerek penaltı olarak değerlendirdi.
42. dakikada Ghezzal’ın kullandığı penaltı atışında meşin yuvarlak kaleci Muslera’nın sağından ağlara gitti. 1-1
44. dakikada ceza sahası içinde Atiba’nın Falcao’ya yaptığı müdahale sonrası hakem Cüneyt Çakır, beyaz noktayı gösterdi.
45+1. dakikada Falcao’nun kullandığı penaltı atışında meşin yuvarlak kaleci Ersin’in solundan ağlarla buluştu. 2-1
45+5. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazından Falcao’nun direkt kaleye kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak yandan auta gitti.
56. dakikada topla birlikte rakip yarı sahaya geçen Marcao, pasını sol kanattan savunma arkasına sarkan Saracchi’ye verdi. Bu oyuncunun ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda sol çaprazdan yaptığı vuruşu kaleci Ersin ayaklarıyla oyun alanına çeldi.
67. dakikada Larin’in ceza yayı yakınlarından verdiği pasta sağ tarafta topla buluşan Ghezzal’ın ceza alanına girerek çaprazdan çektiği şut kaleci Muslera’da kaldı.
76. dakikada savunmada Rosier’in sektirdiği topu kapan Emre Kılınç, kaleci Ersin’i geçip ceza sahası sol tarafında son çizgiye indikten sonra pasını altıpas yakınlarındaki Arda Turan’a gönderdi. Arda’nın müsait pozisyondaki vuruşu ağlarla buluştu. 3-1
Stat: Türk Telekom
Hakemler: Cüneyt Çakır xx, Bahattin Duran xx, Tarık Ongun xx
Galatasaray: Muslera xx, Yedlin xx, Donk xx, Marcao xx, Sarracchi xx, Taylan Antalyalı xx, Gedson Fernandes xx (Halil Dervişoğlu 90+2 ?), Emre Akbaba xx (Emre Kılınç dk. 73 x), Babel xx (Arda Turan dk. 73 x), Onyekuru xx (Kerem Aktürkoğlu dk. 63 x), Falcao xx (Mustafa Muhammed dk. 63 x)
Yedekler: Okan Koçuk, Şener Özbayraklı, Ömer Bayram, Luyindama, Feghouli
Teknik Direktör: Fatih Terim
Beşiktaş: Ersin Destanoğlu xx, Rosier xx, Wellinton xx, Vida xx, N’sakala xx, Josef xx, Atiba xx (Rıdvan Yılmaz dk. 87 ?), Ljajic xx (Necip Uysal dk. 71 x), Ghezzal xx, Larin xx, Gökhan Töre xx (Dorukhan Toköz dk. 61 x)
Yedekler: Emre Bilgin, Utku Yuvakuran, Montero, Bilal Ceylan, Serdar Saatçi
Teknik Direktör: Sergen Yalçın
Goller: Babel (dk. 11), Falcao (dk. 45+1 pen.), Arda Turan (dk. 76) (Galatasaray), Ghezzal (dk. 42 pen.) (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Babel, Marcao, Donk, Onyekuru (Galatasaray) Josef, N’sakala, Atiba (Beşiktaş)

11(18).jpg

12(12).jpg

13(5).jpg


fotospor.com
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst