gittigidiyor

Galatasaray Alanyaspor maçında uzatmada geri dönüş: 2-2

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Corendon Alanyaspor’u konuk etti. Büyük heyecana sahne olan ve iki takımın da birçok gol pozisyonuna girdiği karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Galatasaray’ın gollerini Mauro Icardi ve Dries Mertens atarken, Alanyaspor’un golleri Jure Balkovec ve Ahmed Hassan’dan geldi. Galatasaray’da Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakçı kırmızı kart gördü. Galatasaray’ın ağlara giden iki topu ofsayt nedeniyle geçerlilik kazanmadı. Alanyaspor’un bir şutunda direk gole izin vermedi.

İlk yarım saatte Alanyaspor karşısında uyguladığı tam saha presle büyük baskı kuran Galatasaray, 2-0 öne geçti. Sacha Boey’in 31. dakikadan gördüğü kırmızı kart sonrası oyunda dengeyi kuran Alanyaspor, uzatma dakikalarında bulduğu golle geri dönüşe imza attı.

Bu beraberlikle Galatasaray puanını 18’e, Alanyaspor ise 13’e yükseltti.

Zaten aksayan bir takım vardı artık iyice sıkıntı ortaya çıktı.Otoriteler,Okan Buruk ile bu işin yürümeyeceğini zaten belirtip duruyorlardı...Gerçek o ki doğru gibi görünmeye başladı...Buruk başlarda yakaladığı GS Ruhunun ipini kaçırdı gibi...Zaman ne gösterecek bakalım...İnşallah Kredisini tüketmez Okan Hoca....
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,148
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Gidişat iyi değil, umarım çabuk toparlanırız.
Bir anda liderin 5 puan gerisine düştük.
 
Son düzenleme:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst