papalino
Aktif Üye

Siyah-Beyazlı takımın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, BJK TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Şu ana kadar lig maçlarının çok iyi geçtiğini belirten tecrübeli futbolcu, “Güçlü takımları yendik. Bu performansımızı artırarak sürdürmeliyiz. Geçiş dönemindeyim. Her geçen gün takıma alışıyorum. Takım arkadaşlarımla ve teknik ekiple çok iyi anlaşıyorum. Takımın bana nerede ihtiyacı varsa orada oynayabilirim. Beşiktaş’ı ve Türkiye’yi tanıyordum. Teklif geldiğinde fazla düşünmedim. Çok büyük bir kulübe geldiğimin ve ateşli taraftarlarımızın olduğunun farkındayım. Bu kulübün bir parçası olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyum. Sivok’la frekanslarımız çok tuttu. Takımdaki arkadaşlık çok iyi” ifadelerini kullandı.
‘Heyecan verici olacak’
Galatasaray ile oynanacak derbi maça da değinen Hutchinson, “Türkiye’deki derbilerin ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Herkes bu maçtan bahsediyor. Taraftar desteğini arkamıza alarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Seyircimizin önünde oynamak heyecan verici olacaktır. Daha önce 76 bin kişiye yakın taraftar önünde maça çıktım ancak bu kez daha farklı olacağını düşünüyorum” diye konuştu.
‘Heyecan verici olacak’
Galatasaray ile oynanacak derbi maça da değinen Hutchinson, “Türkiye’deki derbilerin ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Herkes bu maçtan bahsediyor. Taraftar desteğini arkamıza alarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Seyircimizin önünde oynamak heyecan verici olacaktır. Daha önce 76 bin kişiye yakın taraftar önünde maça çıktım ancak bu kez daha farklı olacağını düşünüyorum” diye konuştu.